Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Допитливий

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Допитливий

  1. Якось так. Друга причина - можливість підключення інвертора та АКБ для автономного живлення квартири.
  2. В дитячому санвузлі (приміщення 3.1) теоретично можна залишити ванну, але її довжина буде 140 см (напевно замала), оскільки відстань між стінами без штукатурки становить 150 см
  3. Для зручності щиток повинен бути на вході. Але, з часом, білий пластик жовтіє, втрачає зовнішній вигляд. Враховуючи наше сьогодення, для автономності квартири, планую зробити виходи для можливості підключення інвертора та АКБ. На скільки правильно щиток розміщувати в шафі ?! Не можу визначитися.
  4. Добрий вечір. Від забудовника маю орієнтовне розташування меблів. В цьому році планую робити електрику і сантехніку. Сантехнічні стояки знаходяться за межами квартири (виділив червоним). Наразі стіни без штукатурки і плитки, тому розміри ванних кімнат будуть меншими на 7-10 см. Наша сім'я віддає перевагу душовим кабінам замість ванн. Допоможіть першочергово з правильним (найбільш зручним) розташуванням душових кабін, інсталяцій, умивальників у ванних кімнатах. Також поради приймаю по розміщенню інших меблів.
  5. Шановні електрики. Підкажіть, будь ласка, де правильно/краще розмістити електрощит? 1. На вході від будівельників встановлений тимчасовий в ніші 29 см (зелена лінія). По розмірам підходить Hager Volta. 2. В шафі-купе (червона лінія) з можливістю подальшого встановлення автономного живлення (все буде приховано, але доведеться вибивати наскрізь перегородку).
×
×
  • Створити...