Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kwadrat

Пользователи
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

kwadrat's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

7

Репутація

  1. Де Ви бачили "за три"? - дайте посилання, будь ласка. На топові лінзи існує всім зрозуміла стала ціна, якщо вони в ідеальному стані. Якщо зовсім приблизно, то до фокусного в міліметрах просто додаєте один нолик і отримуєте ціну в USD: 800 мм - 8.000 600 мм - 6.000 500 мм - 5.000 400 мм - 4.000 300 мм - 3.000 =========== Зрозуміло, що це загально прийнятий орієнтир, ціна може плавати від особливостей стану. Чудова особливість об'єктивів топ-класу полягає в тому, що вони і через 10 років будуть коштувати рівно стільки ж само.
  2. Свій власний. На всіх фото - саме він. Поселфитись з легендою вважають за честь фото-профі, відомі своїми роботами на весь Світ. Ціна еквівалент 3.000 USD на день купівлі (свого часу куплений б/в за 4.000 USD). Стан видно на фото, сліди використання, звичайно, є. Подробиці - по запиту. За різноманітними даними таких всього 2-3 в Україні. Об'єктив-легенда, що не потребує багато реклами, недарма на протязі десятків років фахівці в усьому Світі називають його "Обличчя Кенона". Супер-світлосильний топовий фікс, який за 5 років в наших руках давно багатократно відпрацював свою вартість (реальному покупцю поясню і покажу на власних прикладах, як саме це відбувається). Ніколи б його не продав, але обставини змушують. Фізично знаходиться під Івано-Франківськом. Поштами об'єктив відправляти не буду, передача з рук в руки, розрахунок тільки готівкою з перевіркою грошей у відділенні банку.
  3. Продам свій власний. На фото саме він. Ціна - еквівалент 5.500 USD (придбаний свого часу за 9.500 USD). Професійний топовий світлосильний об'єктив в ідеальному стані, з перших днів експлуатації практично завжди під захистом від пилу, вологи і сонця. Надійний робочий інструмент, давно багаторазово себе окупив (покупцю поясню на власних прикладах, як саме себе окупає техніка такого класу). - куплена нова рідна ніконовська карбонова бленда (340 USD). - на об'єктиві потертостей немає. - лінзи абсолютно чисті. - всі гумки в ідеалі. - чохол (темник) рідний в ідеальному стані. - кейс пило/волого-захисний та протиударний (на фото) - в подарунок. Також можливий продаж разом з легендарним топовим фотоапаратом Nikon D3s в ідеальному стані з дуже малесеньким пробігом менше 10 тис кадрів! (на ринку такого з оригінальним пробігом не знайдете!) - при купівлі об'єктиву з фотоапаратом дам гарну знижку. Також можливий продаж з майже новими оригінальними конверторами Nikon 1.4-кратним (стан ідеальний!) та/або з 2.0-кратним (стан нового!) - при купівлі об'єктиву з одним або двома конверторами дам гарну знижку. Об'єктив фізично знаходиться під Івано-Франківськом. Передам з рук в руки покупцю (розрахунок з перевіркою грошей у відділенні банку) - ніяких відправок поштами.
  4. Купувалась для третього комп'ютера в сім'ї, але так і не згодилась. Кілька разів намагався підключити до смарт-телевізора в французькому кемпері (будинок на колесах), але телевізор виявився надто французький))) Ціна 400 грн. Відправлю Новою Поштою, але (важливо!) тільки коли дружина їде до міста, бо у нас НП тільки на видачу.
  5. З вулиці під підвіконням. У мурах є період, коли починають вихід особи з крилами - тоді їх і помічаєш, бо починається двіж. До цього якщо повзає півтори мурахи, то ніхто на них уваги не звертає. Як їх позбутися, щоб не підривати підвіконня? Дякую.
  6. Друзья, не ссорьтесь У меня на первом есть одна спальня, но в ней живут родители - им нужнее правильные условия - 9-ый десяток лет. Есть ещё так называемый "зал", но он пока после переезда служит и складом, и столовой.
  7. Шукаю майстра, який приїде, оцінить, заміряє, знайде потрібний якісний доводчик, приїде і встановить його на місці. смт.Лисець - прямо по трасі за об'їзною.
  8. @Dendnepr & @DimaF друзі, я інвалід, тому їздити по фірмам знайомитись, а також їздити оглядати б/у-бочки фізично не маю можливостей і часу. Просто потрібні адекватні тверезі майстри - і все.
  9. Шукаю адекватних майстрів для: 1. обслуговування механізмів всіх вікон в будинку 2. за необхідності - обробка гумок на вікнах 3. заміна гумових ущільнювачів, де вони постраждали від ультрафіолету 4. замір і встановлення сіток на вибрані вікна смт.Лисець - прямо по трасі за об'їзною.
  10. Якби я там будувався, то залишив би частину ділянки під рівними гарними деревцями. Раніше мав інвест-проекти по всій Україні і скажу відверто, що це дуже сумно, коли ти ставиш новий будинок на голій ділянці і 10-15 років чекаєш перші нормальні деревця
  11. Ще немає, взагалі проблема з фахівцями - людей немає на західній Україні (тут гребуть облавами/бригадами з весни-2022). Поки що за кілька місяців не знайшов нікого толкового, щоб: 1) порадитись по опаленню - хочу відокремити контури радіаторів від контурів підлоги 2) обслужити металопластикові вікна, в тому числі заміряти і встановити сітки на вікна 3) місяць тому замовив 2 машини дров - обіцяли до тижня - чекаю досі, а варіантів і немає 4) шукаю металеву 200-літрову бочку під бензин для генератора - вже багато хто обіцяв, але так і не вийшло, якби знав, що так буде, то купив би вже давно нову в Епіцентрі і навозив би в неї каністрами бензину. І все це не село в лісі посеред гір, а безпосереднє передмістя Івано-Франківська! і вже залишається зовсім обмаль часу, треба йти в ТЦК і хоча я інвалід, ми всі ж розуміємо, що часто й інваліди не повертаються додому. Живу з відчуттям, що нічого не встигаю.
  12. А какая разница, если 2-киловатный генератор всё равно заводится, работает, обслуживается - у него разница в потреблении бензина при нагрузках 1 или 2 кВт почти незаметна для глаза.
  13. Сподіваюсь, що до кінця літа ще не всю енергетику знищать. Але якщо блекаути затягнуться - є генератор, який все рівно доведеться час від часу підключати для роботи.
  14. @Gitan як я вже писав вище, з теплом якраз проблем немає - хочу поставити пульт на котел, бо прямими налаштуваннями виставляється мінімалка +38°C і ми всю зиму відкриваємо вікна
×
×
  • Створити...