Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Oksana Boiko

Пользователи
  • Публікації

    303
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Oksana Boiko

  1. Прихований текст

     

     

    18 годин тому, lastandr сказав:

    Шафу окремо не продасте?

    Де Ви раніше були?)) Усе вже розібране стоїть, разом з іншими меблями, тож не впевнена, що дістати ту шафу зараз можливо. Хіба що пізніше, напишіть у особисті, я буду на місці у суботу, гляну.

  2. 16 хвилин тому, sly сказав:

    навіть недешевий девайс може бути несправним. В Вашому випадку це найкращий варіант розвитку подій, з нього б і починати.

    Вийшло так, що починати доводиться з себе, треба з лікарні для початку вибратися

  3. 28 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

    Ставить то он мог самое дорогое. Да и откровенной китайщины ещё не было.

    Вопрос какими руками все это собрано до кучи.

    В начале века с этим были очень большие проблемы.

     

    Може й так...хоча, мабуть, раніше б проявилося

  4. 02.08.2024 в 09:31, sly сказав:

    я б починав взагалі з діфу. Невідомо, хто виробник, його стан та якість. Стикався з хибними спрацюваннями дешевих девайсів на малих навантаженнях.

    А вже потім дивитись проводку.

     

    Навряд там щось стрьомне буде, це я зараз економлю, а батько дешевого не ставив.

  5. 30.07.2024 в 21:04, Фрай сказав:

    Людина питає не кого шукати, а куди звертатись?

    Може б хтось і порадив, але ж профіль пустий і 

    В сенсі, пустий? А чого там не вистачає? В особистих спілкуюся, за потребою обмінюємося номерами телефонів.

    Ааа, мабуть локація? Додала)

    • Лайк 1
  6. 30.07.2024 в 01:24, Energon сказав:

    Береться електрик з приладом мегаомметр. Все це діло перевіряється. Записуються дані в таблицю у відповідності до прокладених ліній. 

    Потім по факту перевіряються дані, де значення виходять за межі, перевіряються ті лінії. Якщо будинок був затоплений, перевіряється автоматика щитового і з'єднання розподільчих коробок. Немає нічого складного в принципі. Тільки побігати трохи прийдеться заради діагностики)

    Для мене це все, нажаль, китайська грамота. Усе, що я зрозуміла, зі слів електрика, який у мене був: спрацьовує діф на вологу, а з проводкою усе норм. От тільки знайти конкретне місце він не може, бо розподільчі десь замуровані і йому треба схема, а без схеми він не знайде, бо треба апаратура, а в нього нема. Якось так.. Шукала тих, в кого є. І наче знайшла, але потрапила до лікарні і усе зависло.

     

  7. У будинку 6 років ніхто не жив, схеми не маю, не уявляю, де шукати розподільчі коробки і взагалі, як зрозуміти, у якому там стані усе? Нещодавно почав вибивати головний автомат. Місцевий електрик сказав, що гадки не має, де саме проблема, вимкнув одну з груп і все, порадив прибрати захист від вологи (будинок пережив залиття), потім користуватися, але я цього робити не хочу, бо це не вирішення проблеми, а електрик каже, що не може нічого зробити без схеми, бо не має  потрібної апаратури. Зараз знову вибиває. 

    Хотілося би продіагностувати усю проводку, знайти та усунути недоліки і, якщо можливо, скласти схему. Порадьте, будь ласка, куди звернутися з таких питань?

     

     

  8. Я вже поспілкувалася з усіма, кого порадили друзі-знайомі, з усіма в кого багато позитивних відгуків від незнайомих, і навіть з рекомендованими гуглом та фейсбуком: частина слухавки не беруть, частина, з відомих причин,  не хоче їхати до області, а ті нормальні, що є тут, зайняті на пів року вперед і навіть через пів року нічого не обіцяють, бо можливо не будуть працювати взагалі, а зараз беруть лише новобудови, щоб швиденько "накосити", доки можливість є.

    Є знайомий, який раніше займався ремонтами, у них 70 людей було в штаті, залишилося шість. У однієї з компаній на сайті написано: "Усі наші працівники в ЗСУ. Слава Україні!" 

    Тому я вже третій місяць місяць і топчуся на місці.

  9. 29.06.2024 в 12:45, Vitaliy67 сказав:

    Вы, это поосторожнее с все работники.

    Там в основном прорабы и посредники.

    Очень большой шанс нарваться на непойми что.

    Та зараз ситуація така, що і обирати нема з кого, Ви ж бачите скільки "варіантів"😕

  10. Порадьте, будь ласка, толкового плиточника для роботи на відкритих терасах (під терасами приміщення).

    Також потрібна бригада на внутрішні роботи. Цікавить оптимальне співвідношення ціна-якість. 

    Дуже прошу радити з досвіду, а не кум/сват/син маминої подружки. Дякую🙏

  11. 18.06.2024 в 17:58, allanek сказав:

    В мене таке було. не в таких масштабах, як в вас, але трохи було розкидано. Що воно таке вже не пам'ятаю, але ніякої загрози воно не несе. Ото шмарклями, що змінюють колір, побуде та висохне. В мене під сосною було.

    Дякую! Сосна поруч, може з нею якось пов'язано🤔

  12. 18 годин тому, Nic-олаевна сказав:

    Навіть не знаю, чи треба це знищувати і як з тим боротися. Ну от якщо "на око", то такий симбіоз дерев і грибів був, є і буде. Особливо в лісі. Я так розумію що дерева від того не страждають, якщо це звісно гриб-симбіотик, а не паразити, що знищують (трутовик). А якщо говорити про вплив на інші рослини, то навряд чи. 

    От за що я б переймалася, то це за дерев'яні будівлі, які стоять прямо на землі поруч (якщо такі звісно є)

    Ні, нічого дерев'яного поруч немає, спостерігаю далі, біле перетворилося на якесь брудно-бежеве

    • Сумно 1
  13. 30 хвилин тому, allanek сказав:

    Ділянку нічим не обробляємо. Я не знаю, яким чином така обробка вплине на кота, він постійно їсть щось з трави, що росте на ділянці. 

    Та тут же ж так заросло було, що кліщі, мабуть, вирішили, що то їм рай, тому вирішила влаштувати облаву. Тваринок у нас нема, а сусідські як бігали так і бігають, наче усі живі-здорові. Вирішила, що раз на рік робитиму ту обробку, бо що таке хвороба Лайма дізналася ще у 2013, більше не хочу

    • Лайк 1
  14. 20 хвилин тому, allanek сказав:

    Коли під охорону здаються вікна та вхідні двері, а ви можете пересуватись всередині будинку і датчики не будуть реагувати на ваш рух.  Вікна можна тримати відчиненими в режимі " на провітрювання", якщо повністю відчинити вікно, спрацює сигналізація.  Можете не всі вікна та двері ставити в  "нічний режим", а ті, що вам не будуть потрібні вночі.  Якщо ввечері здавати під "нічний режим", то не забути, до того, як відчиняти вхідні двері чи вікна повністю, зняти з цього режиму.

    Іншими словами, ви здаєте себе на ніч під охорону, з можливістю пересуватись всередині будинку. Якщо хтось ззовні почне відчиняти вікна або двері, сигналізація спрацює.

    Дякую! Завтра попитаю чи можуть нам таке зробити

  15. 30 хвилин тому, allanek сказав:

    В цьому році їх ( кліщів) взагалі немає, хоча саме з травня по липень в них саме полювання.

    Усе змістилося. Я у квітні одразу двох на себе упіймала, викликала службу, протруїли усе акарицидами.

    Дякую)

    • Лайк 1
  16. 11 хвилин тому, Nic-олаевна сказав:

    Може це якась грибниця? Коріння берези вступає в сімбіоз з підберезовиком, але думаю що і з іншими також

    І звідки воно могло взятися? Тиждень тому греблася там, нічого такого не було, а вчора  глянула - метрів на 15 розкидано. Ця ділянка обмежена, але знати б що це, може його знищувати треба, доки нікуди не рознеслося

  17. 23 хвилини тому, Perforator21 сказав:

    Щодо цвілі скажу крамольну думку: а) якщо температура та вологість будуть сприятливим - в середньостроковій переспективі вона з'явиться незалежно від термоядерності хімії. б) Якщо буде достатньо сухо - вона перестане рости навіть без обробки, вам залишиться тільки видалити (чи замаскувати) зовнішні прояви старих колоній.

    П.С.: Мав до війни багаторічний досвід боротьбі з цвіллю у власній ванній багатоквартирного будинку. Проблема вирішилась тільки кардинальною переробкою вентиляції. До цього пляіснява примудрялася жити навіть на епоксідній затирці.   

    Дякую! Зараз працюю саме над тим, щоб виключити будь-які затікання, забеспечити вентиляцію,  прогріти будинок і слідкувати за температурою та вологістю,  вважаєте цього буде достатньо, щоби просто замити і забути?

  18. 21 хвилину тому, ozor сказав:

    То може проблема не в ньому, а в некоректно поставленій задачі. Може тре було те, що не треба рубати якось позначити? 

    Все було пояснено і зазначено, що до винограднику з диском взагалі не ходити! Диск для зарослої ділянки, де нема чого зберігати, а виноградник лише ліскою. Тепер доводить мені, що так і робив. У мене ліска обривається, як гілку вчепить, а в нього, виявляється, рубає сантиметрову в діаметрі лозу! І взагалі, то не він і все!🙈

×
×
  • Створити...