Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Oksana Boiko

Пользователи
  • Публікації

    303
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Oksana Boiko

  1. Де Ви раніше були?)) Усе вже розібране стоїть, разом з іншими меблями, тож не впевнена, що дістати ту шафу зараз можливо. Хіба що пізніше, напишіть у особисті, я буду на місці у суботу, гляну.
  2. Вийшло так, що починати доводиться з себе, треба з лікарні для початку вибратися
  3. Навряд там щось стрьомне буде, це я зараз економлю, а батько дешевого не ставив.
  4. Ага, щось на кшталт: не загорілося - значить усе добре)
  5. В сенсі, пустий? А чого там не вистачає? В особистих спілкуюся, за потребою обмінюємося номерами телефонів. Ааа, мабуть локація? Додала)
  6. Для мене це все, нажаль, китайська грамота. Усе, що я зрозуміла, зі слів електрика, який у мене був: спрацьовує діф на вологу, а з проводкою усе норм. От тільки знайти конкретне місце він не може, бо розподільчі десь замуровані і йому треба схема, а без схеми він не знайде, бо треба апаратура, а в нього нема. Якось так.. Шукала тих, в кого є. І наче знайшла, але потрапила до лікарні і усе зависло.
  7. У будинку 6 років ніхто не жив, схеми не маю, не уявляю, де шукати розподільчі коробки і взагалі, як зрозуміти, у якому там стані усе? Нещодавно почав вибивати головний автомат. Місцевий електрик сказав, що гадки не має, де саме проблема, вимкнув одну з груп і все, порадив прибрати захист від вологи (будинок пережив залиття), потім користуватися, але я цього робити не хочу, бо це не вирішення проблеми, а електрик каже, що не може нічого зробити без схеми, бо не має потрібної апаратури. Зараз знову вибиває. Хотілося би продіагностувати усю проводку, знайти та усунути недоліки і, якщо можливо, скласти схему. Порадьте, будь ласка, куди звернутися з таких питань?
  8. Продаю таку саму, але є дрібні сколи і без пуфіка та текстилю 20000грн
  9. Я вже поспілкувалася з усіма, кого порадили друзі-знайомі, з усіма в кого багато позитивних відгуків від незнайомих, і навіть з рекомендованими гуглом та фейсбуком: частина слухавки не беруть, частина, з відомих причин, не хоче їхати до області, а ті нормальні, що є тут, зайняті на пів року вперед і навіть через пів року нічого не обіцяють, бо можливо не будуть працювати взагалі, а зараз беруть лише новобудови, щоб швиденько "накосити", доки можливість є. Є знайомий, який раніше займався ремонтами, у них 70 людей було в штаті, залишилося шість. У однієї з компаній на сайті написано: "Усі наші працівники в ЗСУ. Слава Україні!" Тому я вже третій місяць місяць і топчуся на місці.
  10. Та зараз ситуація така, що і обирати нема з кого, Ви ж бачите скільки "варіантів"😕
  11. Порадьте, будь ласка, толкового плиточника для роботи на відкритих терасах (під терасами приміщення). Також потрібна бригада на внутрішні роботи. Цікавить оптимальне співвідношення ціна-якість. Дуже прошу радити з досвіду, а не кум/сват/син маминої подружки. Дякую🙏
  12. Дякую! А він різний буває? Бо в мене є, з малої Батьківщини, але він інший і запах трохи не такий, хоча схожий
  13. Підкажіть, будь ласка, хто це? Досить сильно пахне, аромат знайомий, але ніяк не згадаю, що воно і де я його чула, насіялося само років 5 тому, так і живе)
  14. Похвалюся красунею) Одна з маминих улюблениць була. Усе своє, досить довге, гортензяче життя мала рожевий колір, від ніжного до насиченого, але лише рожевий, а тепер ось😍
  15. Ой, а розкажіть, будь ласка, що з хвоєю робите? Якось використовуєте чи викидаєте? В мене її три мішки назбиралося, от і думаю, на вивіз її чи десь до діла згодиться?
  16. Дякую! Сосна поруч, може з нею якось пов'язано🤔
  17. Ні, нічого дерев'яного поруч немає, спостерігаю далі, біле перетворилося на якесь брудно-бежеве
  18. Та тут же ж так заросло було, що кліщі, мабуть, вирішили, що то їм рай, тому вирішила влаштувати облаву. Тваринок у нас нема, а сусідські як бігали так і бігають, наче усі живі-здорові. Вирішила, що раз на рік робитиму ту обробку, бо що таке хвороба Лайма дізналася ще у 2013, більше не хочу
  19. Дякую! Завтра попитаю чи можуть нам таке зробити
  20. Усе змістилося. Я у квітні одразу двох на себе упіймала, викликала службу, протруїли усе акарицидами. Дякую)
  21. І звідки воно могло взятися? Тиждень тому греблася там, нічого такого не було, а вчора глянула - метрів на 15 розкидано. Ця ділянка обмежена, але знати б що це, може його знищувати треба, доки нікуди не рознеслося
  22. Що це може бути?👀 З'явилося на ділянці під березою, раніше такого не бачила
  23. Дякую! Зараз працюю саме над тим, щоб виключити будь-які затікання, забеспечити вентиляцію, прогріти будинок і слідкувати за температурою та вологістю, вважаєте цього буде достатньо, щоби просто замити і забути?
  24. Все було пояснено і зазначено, що до винограднику з диском взагалі не ходити! Диск для зарослої ділянки, де нема чого зберігати, а виноградник лише ліскою. Тепер доводить мені, що так і робив. У мене ліска обривається, як гілку вчепить, а в нього, виявляється, рубає сантиметрову в діаметрі лозу! І взагалі, то не він і все!🙈
×
×
  • Створити...