Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Aur

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Aur

  1. 30.03.2024 в 13:38, ngstil сказав:

    Ви правило прикладали до стіни хоч раз?

    Добрий день. Та ніби не було необхідності, я думав якщо ми робимо комплекс від штукатурки під маяк, то стіна апріорі рівна має бути ну +- для того шпаклювання вже. Тож мені буде наука що треба приймати всі етапи робіт... Це просто ще мій 1й ремонт, але запам'ятаю я його на все життя. Бо там моментів саме з цими людьми мега багато, від прерізаних нових кабелів при прорізанні отворів для підрозетників, до некомпетентної роботи по опаленню і от тут щей оздоблювальні роботи пішли наперкосяк.... Робила все 1 бригада, позіціонували себе як топові специ, показували свої об'єкти (спойлер не свої...). 

    • Конфуз 1
  2. 14 годин тому, andrey_ka сказав:

    Берете в руки правило

    Добрий день, дуже дякую за інфо. Шукав дуже довго саме це не міг знайти. В продовження історії, вчора заїхав щоб зробити фото при денному світлі і трохи офігів... На квартирі купа людей, всі вікна заклеєні, темрява повна, також повно інструменту якого раніше і в помині не було, як нариклад штука електрична для затирання або шліфування стін (точно не знаю як називається, для мене то палка з двигуном на 1му кінці і пласке коло на іншому), також лампи та прожектори по всій квартирі. Шпалери вже були зняті... На питання що відбувається, отримав відповідь типу - "Так це наш косяк ми не проконтролювали штукатурку", в принципі всі знайомі мені про то казали які +- розуміють в ремонтах. Найжаливіші в нас 2 кімнати (на фото), спальня і дитяча. Майстри пропонують це все переробити за свій кошт, а залу та кухню вже за узгодженням, справедливості ради вони більш менш, але пройдусь правилом тепер і перевірю ось по тому як Ви прислали. Також із прикольного, на етапі прийомки шпалер (пару днів назад перед скандалом по стінах), один з робітників взяв шпатель десь 20-25 см, почав притуляти до стін і казати типу дивись тут рівно все😅 Також розповідали, що прийомка по стінах (фінальне покриття - шпалери) йде з 2х метрів візуально при денному світлі, може це й так, але навіть при таких умовах, у сонячний день все було помітно те що на фото.

    Ще раз дякую усім хто відгунувся, а також за інформацію.

    • Лайк 3
  3. 28 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

    😱 вот это обои?

    Саме так, причому я був у відрядженні пару днів і вони закатали так 2 кімнати.... з 20ти рулонів пішло 8, тоюто майже половина, + в нас вже прикручений профіль під натяжну стелю по всій квартирі, як сказав майстер який буде встановлювати стелю, якщо будете перешпаклівка, треба знімати профіль, короче кажучи я просто розбитий максимально.Бо за 160 тис по стінах (робота + матеріали (сюди входить також і вартість шпалер + повний комплекс по стінам (шліфування плити, грунтовка, бетонконтакт, штукатурка під маяк, шпаклівка)) площа по стінах 144кв проектна, 146 фактична, отримав ось те що на фото, тут навіть якщо я почеплю біля ліжка світильники воно буде видно...

  4. 15 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

    С естественным освещением можно фото.

    Так, сьогодні буду на місці, зробою пару фоток якраз сонячний день. Є відос, завантажений на гугл диск, але думаю тут не дуже можна посилання розміщати.

  5. Всім доброго дня!
    Я вибачаюсь якщо не в ту тему, але просто крик душі...
    В нас фінальний етап ремонту, вже поклеїли шпалери і ось такий результат отримали... Працювали з самого початку з однією бригадою. Підготовка стін була повна від шліфування стін до нанесення бетон контакту, штукатурки під маяк, та шпаклювання. Після шпаклювання поклеїли шпалери і от така картина в кінці. Робітники кажуть що я придираюсь и згідно якихось там ДБНів все гуд. Може це і дійсно так, цікава ваша думка. Дякую і ше раз перепрошую якщо не в ту тему написав.

    photo_2024-03-27_19-40-48.jpg

    photo_2024-03-27_19-40-46.jpg

    photo_2024-03-27_19-02-07.jpg

    photo_2024-03-27_19-02-11.jpg

×
×
  • Створити...