Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kim chen lhoran

Пользователи
  • Публікації

    507
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kim chen lhoran

  1. Ще один ерзац-терорист. Також заступає на головування, тільки у Євросоюзі.
  2. Я не повністью вірю словам умовної людини до останнього моменту, але всеж ще можу деколи повірити, коли вже ніхто практично не вірить. Трамп на тих дебатах збрехав приблизно 25 разів (фактчекінг), а Байден приблизно скільки ж фактів чи епізодів наплутав. Ще така фігня - нещадавно путен погнав якісь свої іржаві корита до Куби. Так деяки політоглядачи запевняють що це було зроблено путіним на прхання Трампа, щоби Трамп міг висунути звинувачення Байдену що той припускає володарювання флоту раші під самим боком США.
  3. Якщо самого Байдена не дотисне саме демократичний істеблішмент, бо він вже не витягує чисто фізично. Хоча когніти́вно ще переважає Трампа. Дивно, що долю Америки, а може навіть і цілого світу мають вірішити фізичні чи мікроскопічні розумові переваги одного старигана над іншим, тим більше що одного з них можна запідозрити в работі на путена. А тут головну роль грають моральні устої.
  4. А мені здається що це був тролінг високого рівня, своєрідний тест на почуття політичного гумору.
  5. Не так віддавна й сама москва є самостійноб, бо ще Петро І сплачував данину кримському хану, васалу турецького султана. Не була раша завжди беззаперечним авторитетом на нашому окрайчику світу. А ось приблизно в часи монгольскої навали батько Олександра Невського Ярослав Всеволодович нібито прийняв Католицизм. (Ця інфа мені зустрічалась досить давненько, а зараз у мене постійно зникає інет і немає змогі перевірити цю інфу досконально.) Після цього монголи викликали Я. Вс-ча в Орду в ставку і там його осліпили. А з сина Олександра взяли обітницю порвати з Папою і взагалі з Заходом. Вже потім О.Невський став зіркою рашистського пантеону; а на долю України випала така невесела участь - спочатку влада перейшла з Києва до Москви, а в момент козацького відродження Козаччина змушена була лавірувати між Польшею, московією та кримськім ханством. За спинами тих гравців завжди стояли якісь зацікавлені сторони ща і вирішило подальшу долю України.
  6. В основному проїзвол та експансія. Князь Андрій Боголюбський, після смерті своєго батька Юрія Долгорукого взяв Київ. Однак князь не захотів залишитись у ньому і переніс столицю Русі з Києва до Володимира і також перевів туди Митрополіта Русі Максима. Пізніше і саму Митрополію перенесли з Володимира до Москви. Ще згодом Константинопольський патріарх Єремія II їде в Москву, де фактично потрапляє під домашній арешт. Після півроку переговорів із царем Борисом Годуновим він погоджується визнати автокефальний статус Московської церкви, а її предстоятеля – патріархом.
  7. Може тому що то саме Масква стала новим центром приєднання земель. Десь ще тільки приблизно 100 років перед переєяславським договором масковский царь приєднав рязаньське князівсто і не так давно перед цим новгородську республіку і кацапи взяли собі анекдотичний титул "масква - третий рим". А путен все верзе про Рюрика, який насправді ніколи не чув за якусь маскву.
  8. Який прошарок населення там складають кукловоди, звідки візьмуться їх вороги-винищувачі і хто буде ім за це платити?
  9. А хто ще буде робити кацапів дохлими на території кацапії?
  10. А кого тоді Україна має підтримувати - мабуть все ж таки голодних расєйчиков, бо вони будуть поборювати плохих.
  11. (Не для оппонування ) Але тоді для чого Ельцин казав один час - як тільки прокідаюсь, зразу починаю думати, що би такого хорошого зробити для України. Я знаю рашу краще богатьох тутейших, бо я прожив там певний відрізок життя. При цьому підтверджую, що більша частина цього етносу мерзенна спільнота. Але все ж мене дражнила бандеровцем кримська татарка, родичів якої так само як і моїх привезли на Урал товарняками.
  12. Не будь якого інтелекту! Тут, наприклад, один час була такий юзер ОЛАР. Так ось вона робила таку купу помилок, на що би навіть я не спромигся, хоча ніколи не навчався в українській школі і ніколи не вівчав української мови. При цьому вона була математиком, тобто зовсім не звичайним вчителем математики, а спеціалістом-професіоналом означеного профіля.
  13. У кого у вас, рашаспцура чтолі? І що тут робить на сайті?
  14. Взагалі то припускаю, але сини вже самі дорослих онуків мають, старший онук вже 3 роки живе з дівчиною на квартирі. У молодшого старша онука теж не агресивна. Я тільки можу порівнювати серіали, й то тільки по чутках, бо я їх взагалі не дивлюсь. Що міг помітити - деколи переклацую німецьки канали чи австрійськи - так там дії часто відбуваються з хворими молодими людьми в лікарнях.
  15. Але навіть в тих країнах, де була ідеологія або сильні лідери, як Черчиль, де Голль, Рузвельт, а в поляків було два незаперечних лідера - Валенса і Папа Ян-Кароль ІІ, все одно легко пізнавану парадигму ціх країн зараз розмито. Десь до цього спричинились природні процеси (або помилкі керівництва певних країн), а десь і структури раші.
  16. Касти - кастами, Неру - Нерою, але ніхто навіть з самого дикого племені канібалів не стане лягати дитину ногою, якщо це, звісно, не здобич.
  17. Що, не дуже виходить пакостити? Де ждуть Вову чемоданного, може у Ватикані?
  18. Індія країна що існує в іншій реальності. Якось читав записки подорожуючого на мотоціклі - то він писав, що дехто навіть з дорослих не гребує просити гроші. І ось був такий випадок, до мотоцикла підійшов з подібнимі намірами наблизився чолов'яга і задля солідності завів розмову. В цей момент до них приєдналась дівчинка років зо трьох. Так цей індивідуум рухом, яким дехто у нас ще може прогнати кота, п'яткою у живіт відкинув дитя геть. Єдино індуси трохи стримують ріст інших гілок цивілізації - вони якось винайшли баланс між дикістю і природнім приростом населення. А наприклад, у Бангла-Деш, також колись бувша колонія Британії, але з муслімським населенням дітей молодше 10 років взагалі не реєструють, рахують що немає сенсу поки не переросло відповідну позначку. Такі то ці країни глобального півдня.
  19. Навіть ще пам'ятник поставили, ніжеподписующиеся
  20. Останні склади вибухли в Чехії, один зовсім нещодавно. Хто винен?
  21. Колись зробили рукотворний канал Дніпро - Крим шириною 150м, тепер (тобто перед війною доцільно було б з допомогою вибухівки зробити канал поперек.
  22. А скільки зусилля потім було витрачено на знищення антонівського мосту.
  23. При бажанні не так важко було зробити нарешті Крим островом, але так добротно, тобто підірвати перешийок десь на ширину 0.5 - 1км. Тоді наступ з Криму взагалі б втрачав для хyйла сенс
  24. Що за фігня! Кількість лайків тут обмежили, а кількість наїздів один на одного - скільки душа забажає.
×
×
  • Створити...