Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

2005

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача 2005

  1. В полном соответствии с правилами геометрии. Площадь стен сократится на 3х4=12 кв.м, площадь фундамента на 80-60=20 кв.м, а площадь крыши еще больше, за счет свесов и наклона. Замените "коробку" на "дом", если вам так удобнее считать ) Да-да, фундамент же не требует ни стяжки, ни утепления - хватит и плитки ) Про крышу вообще забыли)) Она там есть, и хорошо видна - это пустое белое место на плане. Могу заштриховать красненьким, чтобы было виднее. ))
  2. Зато на много уменьшится площадь фундамента и крыши - самых дорогих элементов коробки. Их можно и не отнимать. А просто рациональнее использовать, запихнув в них "мансарду". Тогда уж точно будет -20 куе, если не больше.
  3. Так там вже запропоновано. Ось ваше планування 10х8: А ось запропоноване планування 10х6: Відчуваєте різницю? -20 кв.м, тобто приблизно -20 кує. Всього лише за рахунок секвестру ніяк не задіяної площі. А на площі 10х8 запросто розміщуються 3 спальні + кухня-вітальня. І при цьому не потрібно городити ніяких мансард і сходів.
  4. І буде на 20 кує дешевше. При тому самому функціоналі (жодна мебля не постраждала). При раціональному плануванні ви можете в тих же габаритах зробити одноповерховий будинок з трьома спальнями. Без геморою з мансардою. Зверніть увагу на те, скільки площі втрачається на мансарді у другому проекті. Майже половина поверху. А це все гроші.
×
×
  • Створити...