Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Александр Аврамчук

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Александр Аврамчук

  1. по цій причині майстри кажуть краще коли обдуваеться постійно навіть без навантаження. для прикладу у інвертора must pro кулери працюють постійно. корпус холодний.
  2. не вистачить іх надовго, навіть після заправки емність втрачаеться суттєво. для частих виключеннь мережі і на довгі періоди оптимально lifepo4. велика кількість циклів і швидка зарядка
  3. якщо порахувати вартість на кількість циклів, котрі попрацює кожна з акб, то lifepo4 виявиться вигідніше. справа у тому що зараз вимкнення мережі будуть частими. кислотні батареї не розраховані на такі режими, вони розраховані на невелику кількість циклів. тоді прослужать до 10 років, це якщо якісні дорогі. при виключеннях щодня та і ще по декілька разів на день послужать у кращому випадку рік. не можна порівнювати режими роботи до війни при рідких відключеннх мережі.
  4. при якому струмі розряду? в кислотних емність суттево залежить від навантаження. чим більше навантаження тим менша емність. звичайно паспортна емність вказується при розряді струмом 0.05с. при розряді струмом 1с ємність вже буде приблизно 60 відсотків від паспортної.
×
×
  • Створити...