Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

nstprv1920

Пользователи
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача nstprv1920

  1. Прийшов я в магазин компанії, що встановлює і виготовляє вікна і поговорив з їхніми майстрами. З розмови з ними я почув, що герметизувати вікна паронепроникними герметики і паропроникними по периметру взагалі не треба) Шо достатньо того, що откоси виконані з стіродура зовні))))І шо з герметиками вікна "не дихають" і може утворюватись конденсат. 😆 А те що в мене відлив встановлений в раму вікна, то так взагалі не можна робити і самим кращим рішенням буде це КУПИТИ НОВІ ВІКНА, з меншим розміром і встановити відливи по-нормальному!!!)) І взагалі, те шо в мене вода там проникає це в не відливах може бути причина. Робити вони не будуть, бо не вони встановлювали ці вікна...Дуже засмучений😁 Ну я б їх звісно ж і сам би не позвав ні в якому разі.
  2. Ну, це ще пів біди! Запах вивітриться. Бо я вже переживав, що волога набралась і такий запах створився, але їй там нема де взятись. Класна штука форум) Поскілкувались з вами тут, взнав щось новеньке: і про "особливість" замків ламіната і про те, що підложка виявляється все ж таки має запах)))
  3. Ще раз перевірив на запах залишки підложки - реально відчутно його, а від 1 см тихої ходи, яка лежала в кладовці вже більше року - його немає взагалі.
  4. Дуже дивно тоді, ну на вигляд вона вологи не могла набрати, бо не деформована нігде, а так би по ній точно видно було, що вода десь попала.
  5. Взагалі не знаю, чи хтось візьметься за таку роботу, тому що багато хто не любить за кимось перероблювати, та щей вирізати откоси, герметизувати і т.д.. Але дякуючи форуму все пояснили, можна й самому спробувати
  6. Це нормально, що я чую запах підложки, хоча вже майже місяць пройшов, як підлога встеляна? До речі, пройшовся герметиком МС-полімерним, як рекомендували, запаха відчутно стало менше, але всеодно він є невеликий! Підложка Steico Тиха Хода 4 мм з Епіцентру. Замовляв Новою Поштою, впакована була епіком наче добротно. У мене залишки були підложки 7 мм і ось цієї 4 мм і я замітив, що 4мм має більш вираженіший запах, чим 7 мм. Партія такая попалась?
  7. Я знаю. Але я по цим зазорам пройшовся акриловим герметиком тимчасово, поки не знайду майстра, всеодно не помогло! Вода попадає в приміщення, але менше...
  8. Дякую велике, почитавши про "Blower Door Test" - все, питання треба/не треба відпали. Одне єдине) Ви в середині приміщень теж болгаркою зазори вирізаєте, чи є якийсь спосіб другий, щоб уникнути пилу сильного?
  9. Для мене саме жахливе, окрім води, це те що по периметру рами треба буде всередині кімнати для герметизації болгаркою вирізати зазори, це ж купа пилюки, а вже все встановлено, і меблі, і стіни чисті, штори😅
  10. Короче кажучи - купа роботи, треба шукати нормального фахівця...
  11. А якщо продуває тільки саме з цих щілин? Потрібно всеодно герметизувати як Ви написали? Можливо я дуже "гучно" сказав продуває, я в темряві замітив, якщо сірник або запальничку підпалити біля цих щілин. То помітно, що вогонь "рухається" від повітря.
  12. Сумно це все, але склопакети нові...Знову додаткова робота, знову витрата коштів...
  13. Якщо на одному вікні є піна на відливах. Так тоді його і не треба знімати. Але при дуже сильній зливі всеодно вода текла. Яким тоді герметиком щілини між рамої і відливом закрити? Як порадили вище стрічкою бітумною - не вийде. Бо це треба відлив знімати.
  14. Зрозумів, дякую, наче нічого супер важкого, можна й самому спробувати, откоси з стиродура, підрізати їх легко і зняти відлив і запінити. Вибачте, я перевірив ще раз уважно вікна. Один відлив з піною! Це відчувається. Два без, але припіднявши відлив - видно смугу піни біля віконної рами від краю до краю. Це напевно утеплювач (я просто не розбираюсь) А ще не стояла заглушка на вікні, всередині залито водою! Ось якраз з тієї сторони і откос мокрий. Зараз буду шприцем її витягувати.
  15. Герметизувати таким чином, як Ви вказали? Перепитую, щоб якщо знайду майстра для переробки відливів - одразу все купити.
  16. А з внутрішнім откосом що робити? таких вікон в мене троє! На двох взагалі не видно мокрих пятен на откосах. Тільки на одному. Дати висохнути і рішити проблему зовні? Бо от в кімнатах їх колупати взагалі не хочеться. Вже фінішний ремонт виконаний...
  17. Пізно Стоять однокамерні. В інших кімнатах старі вікна теж однокамерні, яким вже більше 10 років - все норм. Можливо іноді конденсат на вікні і все. Ніякої плісняви, мокрих відкосів.
  18. Я так і думав, в інтернеті будь що напишуть, вже не пам'ятаю де, якщо чесно, але запам'яталось. Відкоси майстер хороший ставив, але я вже до всього скептично відношусь після ремонту😅 А як же це все зробити, якщо вікна через неправильний розмір впритик з зовішньої сторони встановлене? Чи визивати спеціаліста, має вирішити ситуацію? До речі, промерзання відчутне зимою дуже. Підвіконня в кімнаті холодне. Та ще й продуває з нього
  19. Що тут робити? Просушити спочатку відкоси? Потім загерметизувати щілини зовні і внутрішні? Загрметизувати біля відкосів? Якщо так, то чим герметизувати зовні? Підійде будь що, чи щось конкретне? Наприклад, в мене є герметик на основі MS Полімеру. Чи взяти ceresit cs24 Ceresit CS 24 PREMIUM UNIVERSAL — силиконовый универсальный герметик, предназначенный для герметизации оконных и дверных блоков, стеклопакетов, швов стеновых панелей, в облицовочных поверхностях внутри и снаружи здани
  20. Після сильного дощу або дощу з вітром затікає вода! Біля откосів і між примиканням віконної рами до підвіконня. Біля откосів води проникає найбільше, по фото видно, що він мокрющий. Також можете побачити, що є немала щілина між підвіконням і рамою, але на сусідньому вікні її немає, а вода там теж проникає в районі відкосів! В мене є думка в чому причина, мені встановили відливи, вкрутили їх прямо в раму вікна, а не під низ неї. Чому так? Тому що неправильний розмір вікон підібраний, вони більші чим треба. Ось показую фото: І ось так по всій довжині щілини, це ж через них проходить вода і туди затікає? Також під відливом зовсім немає піни, не знаю, чи вона там потрібна Відливи зняти немає можливості, тому що їх "вмонтували" прямо в наружні відкоси, хоча я читав, що так робити не можна.👍🏻 Короче, це жах, якби мене не було б вдома - вода б потекла на пол і був би гаплик ламінату😊
  21. Тоді в мене ще херовіший був пол)) підложку 10 мм ложив, всеодно "пружинить" і вже скрипіти починає
  22. Дякую, тоді просто МС полімером зазор заклею. Бистріше + дешевше чим короб. В Епіку є Lacrysil, він найдешевший. Норм варіант? Його буде візуально невидно. Чи краще по нормальній ціні взяти, наприклад, Tytan Fix Elastic?
  23. Капітан очевидність) Але я трохи про інше: Наприклад, ламінат з замками 5g на взагалі поганій підлозі повністю закривається. А тут ямка якась 3-4мм і таке. Але це дрібниці)
×
×
  • Створити...