Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dima4s

Пользователи
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dima4s

  1. Ви показували вашу інтеграцію в НА інвертора. як це зроблено? Я поставив НА на віртуалку, поставив HACS i lux-power-distribution-card. А далі не розумію що з цим робити) Бачив що треба писати автору на гітабі і просити доступ в нього по імейлу. Ви так робили, чи то я десь не туди став копати?
  2. дякую. тобто обидві сторони обжаті однаково. Мені китайці прислали такий кабель з БМС. і він не працює. Я пробував всі протоколи, всі варіанти в інверторі. просто нічого не бачило. Оце мене осінило що щось з кабелем не те.. знайшов картинку, переобжав, і вуаля. все працює. prnt.sc/2A9NgC9ri5dA Обжимав як на картинці.
  3. Можете показати розпіновку кабеля мережевого? В мене прошивка 15.17. Люкс є в програмі на телефоні. Але нічого інвертор не бачить. Думаю може кабель обжатий не вірно.
  4. вимкніть 4G. телефон не бачить інтернету з ві фі і відразу пригає на 4G. чим збиває настройку. Не впевнений що це корінь проблеми. але мені це дуже заважало. поки не вимкнув постійно писало за проблеми змережею і не давало налаштувати. Назву мережі і пароль спробуйте вписати руками. можливо відео допоможе..
  5. а в чому питання? як одні так і інші підходять. Тільки треба точно знати що інвертор потягне більше 13А. По напрузі ні перші ні другі за максимум не вилазять.
  6. В офф магазині джиконга на алі була знижна в 30%. Пару днів тому закінчилась. Зараз можна юзати промокоди літнього розпродажу. Не 30% але яких баксів 10 скинете... Бмс доречі величезна. В порівнянні з старими джиконгами
  7. Цікаво. Навіть по паспорту інвертор споживає більше. А можете показати такий же скрін з стандартної програми інвертора? Може це стандарна програма десь щось не вірно рахує. Як з батареєю наприклад. В мене батарейка майже щодна висаджується і заряджається однаково. А в програмі квт заряду в два рази більше ніж розряду.
  8. На днях відос бачив.. з заголовком типу "пожежа. Як чуть все не згоріло через батарею з літій нмц пакетів!" Дивлюсь я те відео і що я бачу.. власник проігнорував попередження бмс, що пакет немає ємності. Потім двічі виводив бмс з захисту і заряджав знову збірку. А потім взяв перевів бмс в емердженсі режим і ще раз примусово поставив на зарядку! І о боже, літій нмц не з того ні з сього загорівся!😅
  9. Споживання інвертор рахує все. Не важливо з батареї, мережі чи панелей. Але ніде не рахує своє споживання і втрати на перетворення. От якщо від спожитого відняти мережеву енергію, вийде скільки корисної енергії було з сонця, тої що після всіх втрат. Батарею не рахую, так як вона в мене майже кожного дня заряджається і розряджається до одного рівня.. тобто вся її енергія в спожитому врахована, так само як і в генерованому. Дякую за графік, схоже в вас така ж картина. Близько 2-3квт в добу йде на роботу пристрою.
  10. Глянув свою статистику, інвертор на всі перетворення за день зїдає десь 3квт. Показний 17 день. При однаковій генерації і споживанні, з мережі бере 3квт. Покажіть свою статистику. В вас так само?
  11. інвертор має окремий вихід, яким керує сам. МОжна задати % батареї при якому цей вихід ввімкнеться і на якому % вимкнеться. ПО суті да, зручно гріти бойлер, якщо немає зеленого тарифу і є надлишок енергії
  12. бачив в ФБ що з правами інсталера і новою прошивкою можна вихід генератора використовувати як смарт навантаження. Хтось пробував? Де взяти права інсталера?
  13. Можете дзвонити в обл енерго, якщо є бажання. все що більше +-10% від 220, вже є не штатною напругою і ви маєте право скаржитись на якість. Інше питання чи щось зміниться) Та якщо не дзвонити і не писати скарги - нічого не зміниться точно.
  14. В мене три по 425вт були. З холостим в 50в і робочим в 42в. Все працювало.
  15. Я думав за акум, та він на ранок був 51в, і після заходу сонця був 51в. Тобто віддав все, що взяв за день, і ті 5квт, які він взяв, мали б бути в спожитому зараховані.
  16. Підкажіть, хто розбирається в цифрах з моніторингу... Як так виходить що згенеровано 12. Спожито 14. А з мережі взято 6? По ідеї ж 14-12= 2 з мережі.. а не 6...
  17. певно про ці мова www.aliexpress.com/item/1005006020100013.html?spm=a2g0o.home.0.0.650c2145cTeWcF&mp=1
  18. З того що я побачив після оновлення, вентилятори стали більш адекватно реагувати на налаштування. Все інше ніби працює як і працювало.
  19. можливо і є. я тому і хочу розібратись та зрозуміти. Дякую за бажання допомогти!
  20. тобто питання не в глючності. а в тому що після прошивки в мене збилось якесь з налаштуваннь, і через це така штука твориться. Не підкажете як це поправити? Щоб перемикання на батарею при зникненні мережі завжди займало 20мс а не 6сек
  21. я ним користувався рік в режимі дбж і все перемикалось швидко( так що зникнення мережі навіть не помічалось). Зараз перемикання з мережі на батарею триває 6 секунд. В вас так само?
  22. Та і перевірити чи це НЕ прошивка я не можу, тому що не зрозуміло як повернути стару
  23. тому що саме після оновлення з"явилась така проблема. Ну почнем з того, що якби прошивки не глючили, не випускали б оновлення. Тобто по визначенню прошивки глючні) Якщо говорити про мій глюк, він вилазить тільки коли немає сонця і стоїть живлення від мережі. Тобто при сонці, або в режимі змішування все норм перемикається. Ось відео video_2023-11-10_10-12-04.mp4
  24. Хто вкурсі, що налаштування обведені зеленим означають? Також питання, чи можна якось понизити прошивку? Писав китайцям за глюк з довгим перемиканням на батарею при зникненні мережі в новій версії, вони відписали, що в мене остання прошивка, і все. А те що вона глючна, їх мало цікавить)
  25. ПОспостерігав за зарядкою батареї від сонця. між БМС батареї і показами на екрані інвертора постійна різниця десь в 90ватт. Тобто якщо на екрані показує зарядку батареї на 0.1квата- то на батарею майже нічого не приходить. Вирішив глянути може є якесь оновлення прошивки, яке це поправить... Нічого такого там не знайшов та вичитав інші цікаві поправки. "Краще реагування на зникнення мережі" наприклад. Ну але не були б то китайці.. Оновив я ту прошивку і тепер інвертор перемикається на батарею, при зникненні мережі, десь до секунди. Вимикаю автоматом мережу, через пів секунди мережа зникає на екрані, і ще через пів він перемикається на батарею. "Краще" став реагувати...зараза... Прийдеться чекати нове оновлення, бо чорт його знає як вернути стару. Так що не оновлюйте прошивку, навіть якщо там пише щось корисне😅
×
×
  • Створити...