Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dima4s

Пользователи
  • Публікації

    44
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Dima4s's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • 10 комментариев
  • Уже месяц на форуме
  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме
  • Начало популярности

Recent Badges

25

Репутація

  1. мені десь за 2 тижні відповів. Далі відправив гугл форму для заповнення. і вже певно з тиждень знову тиша.
  2. в мене на вході в інвертор і на виході стоять смарт автомати. По їх даних, інвертор не сильно обманює. Наскілкьи я помітив то основні втрати і хибні дані це енергія з панелей. в мене з 2квт доходить 1.8. і заряд батареї. інвертор пише що заряджає на 100ватт. а бмс пише 0... Схоже на контроль напруги в мережі і вимкнення подачі енергії в мережу, при відсутності напруги в тій же мережі.
  3. ох нічого собі! ну то вже вищий пілотаж)) В мене ще була ідея додати показник втрат. Цікаво скільки втрачається на перетворення і на роботу інвертора. Думаю це щось типу: (вхід сонця+вхід з мережі+вихід з батареї - (вхід на батарею+споживання+експорт(якщо є) )) Бо по графіку наприклад в мене 16кватт згенеровано, а прикинувши споживання я бачу що реально дійшло до мене 13кватт. 3квт зїв інвертор.
  4. prnt.sc/xCFmr0BWoAfO Може це тобі буде корисно. Дивись, я тут підшаманив трохи. тепер показує вихід UPS.
  5. настройте свою по параметрах правильно, поставте в інверторі режим кислоти і забийте болт. ніяких плюсів нова бмс вам не дасть. Кажу як людина, яка її поставила) ВСя різниця в тому, що в моніторингу видно ліміти задані в БМС. тут викладали скрін нової, якщо все ж вирішите купувати
  6. інвертор відімкне вихід навантаження. Так розумію сам він після відключення навантаження споживає дуже мало, тому ще довго зможе бути ввімкнутим. КОли батарея набере +10% SOC, інвертор ввімкне назад навантаження. Певно інвертор вимкнеться тілкьи якщо батарея прям в 0 сяде і бмс відключить. Сам не перевіряв це, не знаю.
  7. МОжете з цим допомогти і мені розібратись? Можливо в форматі відео інструкції. Або через віддалений доступ до компа. Давно я не відчував себе настільки тупим з цим НА))
  8. Ввів вас в оману. глянув зараз,в мене стоїть люкспавер протокол в бмс. Клацав їх коли обжимав кабель, і забув який залишив. Я говорив ось про це, показав на скріні. в бмс в мене стоїть 40А на заряд. а при майже повній батареї БМС сама починає зменшувати струм. Що видно по мобільному додатку. МОжливо проблема в цих налаштуваннях БМС. vol.cell RCV - напруга до якої має заряджати інвертор RCV time - час протягом якого бмс дозволяє тримати напругу vol.cell RCV, після чого відключає заряд і протягом часу vol.cell RFV чекає падіння напруги до vol.cell RFV
  9. Я певно вже тиждень як написав йому... Те ж саме. Тиша.
  10. В мене в мобільному додатку зменшується дозволений струм заряду, отриманий від бмс, коли батарея заряджена. Чи ви про щось інше?
  11. Ви показували вашу інтеграцію в НА інвертора. як це зроблено? Я поставив НА на віртуалку, поставив HACS i lux-power-distribution-card. А далі не розумію що з цим робити) Бачив що треба писати автору на гітабі і просити доступ в нього по імейлу. Ви так робили, чи то я десь не туди став копати?
  12. дякую. тобто обидві сторони обжаті однаково. Мені китайці прислали такий кабель з БМС. і він не працює. Я пробував всі протоколи, всі варіанти в інверторі. просто нічого не бачило. Оце мене осінило що щось з кабелем не те.. знайшов картинку, переобжав, і вуаля. все працює. prnt.sc/2A9NgC9ri5dA Обжимав як на картинці.
  13. Можете показати розпіновку кабеля мережевого? В мене прошивка 15.17. Люкс є в програмі на телефоні. Але нічого інвертор не бачить. Думаю може кабель обжатий не вірно.
  14. вимкніть 4G. телефон не бачить інтернету з ві фі і відразу пригає на 4G. чим збиває настройку. Не впевнений що це корінь проблеми. але мені це дуже заважало. поки не вимкнув постійно писало за проблеми змережею і не давало налаштувати. Назву мережі і пароль спробуйте вписати руками. можливо відео допоможе..
×
×
  • Створити...