Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Danylo Ivanov

Пользователи
  • Публікації

    893
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Danylo Ivanov

  1. Кабаєва цікавлять лише кадирівці, офіцери середньої/вищої ланки та фсб-шники, на м'ясо йому пох.
  2. Просто в обороні Азовсталі брали участь не лише бійці Азову. Азовців не міняють вже майже 2 роки, при тому що ставлення в полону до них найгірше.
  3. "Українці завжди повертають борги. Та чи завжди українці додержують слова та повертають своїх полонених? Путіну було необхідно знизити тиск всередині РФ та зберегти обличчя, повернувши захоплених на Курщині строковиків. Відповідальним за обміни з української сторони необхідно було за радянськими традиціями організувати до свята медійну «перемогу». Місця для полонених азовців, які вже понад 2 роки чекають на обіцяні обміни, у цій формулі не знайшлося. Попри те, що в Україні існує колосальний запит від суспільства на повернення тих, хто у 2022 році у Маріуполі зробив все, аби Україна взагалі продовжила існування і сьогодні святкувала День Незалежності, а не «день народного единства». Попри те, що полонені росіяни самі просили обміняти їх на азовців. Попри те, що українська переговорна група мала колосальний важіль впливу під час цього обміну, виступаючи з позиції сили. Усім цим не скористались. У сьогоднішньому обміні вкотре немає жодного азовця. Дорогоцінний шанс та час втрачені. Чого вартують всі сказані сьогодні пафосні слова, якщо з-поміж 900 відданих Україні військовослужбовців, для котрих у російському полоні найгірше ставлення, додому не повернувся ніхто? День Незалежності України має бути насамперед про вдячність. Вдячність тим, хто присвятив себе справі захисту України. І не в останню чергу тим, хто врятував українську незалежність, в абсолютно безвихідній ситуації виконавши наказ. У повному оточенні, без достатньої кількості зброї та медикаментів, проти в рази переважаючих сил противника. Цей тест на вдячність Україна сьогодні провалила. Завдання не виконане. Наступна спроба вартуватиме ще дорожче." (c) Денис Прокопенко, ФБ
  4. А також чоловіків з доходом нижче середнього )
  5. Не посипався, але ситуація там "критична і неконтрольована" (с)
  6. Який навть не є державним службовцем. Положенням про ОП це заборонено. А точніше - планування військових оперцій не входить до повноважень ОП і його керівника.
  7. То розкажіть нам,яке відношення має керівник ОП до планування військових операцій )
  8. Права рука, ліва нога. Автор мабуть не читав Положення по офіс президента і перелік повноважень його голови.
  9. Реформована Татаровим і Портновим? Так то не попередня, а теперішня влада їх повернула і де-факто поставила на чолі судівської системи. Тим-же, чим і купа інших затримань. А ви сподівались, що Татаров і Портнов забезпечать якійсь інший результат?
  10. Після перемоги Віктора Ющенка «Братство» Корчинського об'єдналося з ідеологічно чужою Прогресивно-соціалістичною партією Наталії Вітренко та виступало проти руху нової влади до НАТО та зближення із США та ЄС. За словами Корчинського, до їх новоутвореної опозиції мали приєднатися Партія регіонів та СДПУ(о). Разом з Олександром Дугіним та Наталією Вітренко входив до Вищої Ради «Міжнародного Євразійського Руху». 17 лютого 2005 року на спільній пресконференції з Дугіним, що відбулася РИА Новости заявив: Брюссельские чиновники и американские генералы уже отработали свои методы в Сербии, Грузии и Украине. Вслед за ними последуют Молдавия, Армения и Киргизия. Россия неминуемо будет подвергнута их методам и обязана противостоять. Евразия должна объединиться для борьбы с «оранжевым» врагом. (с) Вікі. Можливо, він просто помилявся?
  11. Це той самий Корчинський. що співпрацював з Дугіним? Потужий експерт.
  12. Порошенко вииний, бо продав усі снаряди, а щоб приховати це, підпалив склади.
  13. Оскільки питання КАБів так і не вирішене, то просування ворога - лише справа часу. Втішає тільки те, що носіїв КАБів у них небагато, і сконцентрувати їх для зламу нашої оборони на кількох напрямках одночасно москалі не можуть.
  14. Якщо я не помиляюсь, то 1 ухилянт = 10.000, нічого складного )
  15. Плани по ухилянтах, чи по кешу?
  16. Начальників ТЦК Бучанського та Бориспільського районів затримали на хабарі: kyivschina24.com/news/nachalnykiv-tczk-buchanskogo-ta-boryspilskogo-rajoniv-zatrymaly-na-habari/ Мабуть, мало заносили нагору.
  17. Супер, дякую! Зверни увагу, як виріс оборонний бюджет за 2021 рік порвіняно з минулими - всього на 3,5 млрд. Це при тому, що за період з 2014 по 2020 роки оборонни бюджкет зросиав на 10-15 млрд. щорічно. Ось так наша влада готувалась до війни у 2021 році...
  18. Не особисто ваші, а про**би влади з 2019 по 2022. Вам про будівництво доріг замість розбудови армії нагадати?
  19. З 2019 по 2022 у влади було три (!) роки для підготовки до повномасштабки. Дость вже звалювати власні про**би на попередників.
  20. Вина влади в тому, що вона не підготувала Україну до повномасштабної війни.
  21. Повномасштабне вторгнення підготував той, хто спочатку підписав формулу Штайнмаєра, а потім її не виконував. Зараз фонд Порошенка за обсягами військових закупівель поступається тільки Притулі і Чмуту.
  22. На відміну від деяких інших президентів, Порох залишив нам країну у біль-менш нормальному стані.
×
×
  • Створити...