Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Олександр Д.

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Олександр Д.

  1. ще питання чим прикріпити мауерлат до кладки? планую дротом (катанка 6-8 мм) привязати через 8-10 рядів цегли, все одно потім заштукатуриться. чи бувають ще якісь варіанти? На анкера не бачу смисла, так як при бурінні порушу кладку цегли.
  2. фундамент нормальний 100%, кладка за 30 років ніде не лопнула, під будівлею погреб (склеп полукруглої форми), тож фундамент в глибину йде на усьой погреб, ширина його 40 см.
  3. якщо комусь буде цікаво, зробив малюнок сам у ГУГЛ МАЛЮНКИ)
  4. Вітаю, є стара будова з цегли ( стіни в одну цеглу) 4*8 м., хочу переробити дах з шиферу на металочерепицю, зараз там армопоясу немає, мауерлат(доска 40*150) лежить просто на цегляній кладці і нічим не прикріплений. Питання полягає в тому, що я хочу підняти стіни на 30-40 см та переробити дах, чи потрібно заливати армопояс?
  5. не схема а картинка, за що саме який автомат відповідає. така як Energon написав вище.
  6. усіх вітаю, можливо є в когось програма (1-2-3 схема) чи інша, зібрав в будинку щиток електроенергії, хотілось би створити іллюстацію який атомат за що відповідає. на просторах інтернету нічого не знайшов(. можливо хтось поділиться ссилкою або вмістом на гугл дистку.
×
×
  • Створити...