Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

СветланаБабинцы

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем СветланаБабинцы

  1. 1 час назад, Hempbud сказал:

    Ми вже багато років в будівництві, і точно вам скажу - модульні швидкозбірні будинки будуть тільки популярніші! Все що тут пишуть про те що не продаш потім, не якісний підхід до споруди, та ще багато чого... Все це дурня! Модульні будинки мають ряд переваг в сучасному житловому будівництві, перша -0 це те, що є завжди можливість продати будинок без ділянки. Якщо ви знайомі з таким поняттям, як шерінгова економіка, (якщо ні, поцікавьтесь), це принципова стратегія бізнеса оренди житла. 

    Стосовно якісті будівництва - завжди є ті, хто будує якісно! Чи то капітальні споруди або тимчасові, нема різниці.

    Якщо ви обрали модульний будинок, це зовсім не означає нічого. Це житло! А яке воно буде - обирати вам! Тільки перед тим не полінуйтесь вивчити цей ринок. І головне оберіть міцний та більш-менш єкологічний будиночок. Хай щастить!

    Дуже вам дякую. Це так важливо, така підтримка🙏🏼❤️

    • Дякую 1
  2. 4 минуты назад, архітектор сказал:

    Що у вашому розуміння є модульним будинком? Чорна кава - це також загальна назва, а вона може мати різне походження, різну якість.

    Якщо ринок хоче дешево і швидко і не розуміється на якості, то "ласкаво просимо". У будівництві у нас непотрібно сертифікатів, тому можна в одну і ту саму маркетингову назву загорнути що завгодно. Навіть якщо хтось напише відгук що йому норм, то в Україні сотні різних виробників і в кожного свої секрети як зробити дешевше.

    З мінусів:

    1. Невідповідність будівельним нормам - за ступенем пожежостійкості для законного розміщення на ділянці такої споруди потрібно по 15 метрів з кожного боку до сусідніх житлових будинків. Якщо на сусідніх ділянках поки що немає забудови, то це не означає, що хто перший побудувався, то зробив сусідню ділянку непридатну до законної забудови

    2. Якщо будівля не відповідає нормам, і на неї неможливо отримати будівельний паспорт, ввести в експлуатацію, то постає проблема з підключенням до комунікацій. Електрику можна підключитти і до стовпа, але отримати денний і нічний тариф - ні. В модульний будинок неможливо встановити альтернативні джерела опалення (камін, твердопаливний чи газовий котел). Все буде триматися тільки на електриці. Як тільки вимкнуть електрику, ніщо не втримає тепло в такому будинку

    3. Низька стійкість до гниття - якщо у модульного будинку підлога також з деревяних брусів, а бетонного повноцінного фундаменту немає, то термін експлуатації такого будинку 5 років

    4. Низькі стелі, вузькі кімнати - це пов'язано з необхідністю помістити будинок на машину для перевезення по дорогах, неможлтвість завезти на окремі ділянки без вирубування дерев, розбирання парканів.

    З плюсів:

    Поки що збудувати будинок з твердих матеріалів (блоків) не дорожче за якісний модульний будинок. Тому можна отримати за ті самі гроші будинок, який відповідає нормам, ввести в експлуатацію, отримати свідоцтво на право власності, що ця інвестиція має захист документами, з стелями нормальної висоти, з кімнатами нормальної ширини, з утриманням тепла без електрики, з можливістю мати альтернативне опалення.

     

    Дуже дякую за розгорнуту відповідь. Не знала цього. 

  3. Мы выбрали для себя покупку модульного дома, в котором можно жить постоянно. Финансово выгодно, быстро, красиво, есть возможность расшириться вверх или вбок. Плюсов много, из минусов- направление новое для нашей страны, непонятно, как поведет себя дом в наших условиях. Отзывов практически нет. Может кто то уже живет в модульном доме и поделится опытом?

    • Лайк 1
  4. 28 минут назад, DimaF сказал:

    Причем здесь чернозем?

    То что вы хотите, это один из способов избавится от бурьяна на некоторое время.

    Я не специалист по земле, поэтому прошу совета на форуме. Про чернозем мне рассказали односельчане

  5. Купили ділянку, вона ніколи не оброблялась. Місцеві порадили зняти верхній шар грунту та накрити плівкою на три- чотири місяці. За цей час ґрунт переграє і стане повноцінним чорноземом. Ми вже викорчувати кущі та дерева, тепер знімаємо верхній шар. Питання, як прискорити процес компостування та чим сипати частину ділянки, де буде будівництво?

×
×
  • Створити...