Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Филичита

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Филичита

  1. 9 минут назад, irina1969 сказал:

    Олю, я б з дорогою душею допомогла, але модер цього не може зробити(( тільки адмін...а наш адмін воює...за " клона" Вам нічого не буде

    Написала Флешу, аж невдобно звертатись до людини с таким дитячим проханням. Але ж бачу, що заходив. Може воно і не так довго вирішити моє питання...

    • Дякую 1
  2. 29 минут назад, irina1969 сказал:

    я звісно не буду цього робити, але ви здивується скільки " щирих патріотів форуму" досить на цьому домені...у людини проблема і треба допомогти от і все

    Irina1969, ви ж модератор! допоможіть, будьласка!!!! Я можу розповісти про огірки самі знаєте кого, про його ж ногу хамону та баскетбол у Прибалтиці. У Саши позітіва купувала яблонкі. Чи розповісти про інтриги та скандали у секретному розділі?!

    АААААА!!!!! Пустіть мене!!!!!!

    • Хаха 4
  3. 39 минут назад, laritus сказал:

    навіщо підказувати тим, хто використовував майл.ру (навіть якщо це було 10 років тому, ніхто в здоровому глузді б не став використовувати поштову скриньку та стрічку новин з контентом не країни проживання, тим більше коли у більшості андройд з обліковим записом і поштою від гугла по дефолту чи в iOS вже мейл.ру по дефолту додали? :)) при реєстрації як обходити обмеження? :) Невже не зрозуміло, хто запитує? :) самі подумайте. А потім, все дружно просимо ботів банити :), хоча самі допомагаємо їм обходити обмеження (дивовижні люди, що породжують проблеми які сами потім і вирішують :)).

    Поштова скринька була створена під і для соцмереж і для різних форумів ще напочатку користування одноглазниками та вк та і сам мейл, мені здається, теж якась соцмережа. Скільки я туди не заходжу - я вже і не пам'ятаю. Де треба було (наприклад, Харківфорум висував вимогу змінити адресу) - адресу змінила. 

    "андройд з обліковим записом і поштою від гугла по дефолту чи в iOS вже мейл.ру по дефолту додали?" - осьо зовсім мені не зрозуміло!

    "Невже не зрозуміло, хто запитує?" - запитує людина, яка давно не змінювала пароль і тому його забула! 

    • Лайк 1
  4. 1 час назад, Dealer сказал:

    Так, пошта Мэілру. Під впн туди можна зайти...

    Ні, навіть під впн не можу зайти. Я туди не заходила вже ... вже .... років з 7 - то точно. 

    Невже модератори не можуть допомогти? Вони ж там якось бачать, що цей профіль і Voglya -з одного компа. А як же тоді вираховують клонів, які заборонені?

×
×
  • Створити...