Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vesnianka

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Женский

vesnianka's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Не раз тут читала, що 30 см блоку замало... Ви так не думаєте? Все більше схиляємось до 38 см цегли + 10 см утеплювача. А що робити з початковим нависанням системи утеплення на 8-10 см над цоколем? Є тут думки, що утеплювати-вирівнювати пінопластом фундамент неправильно..?. Який перепад між стіною і фундаментом є допустимим? І як тут дякувати ПРАВИЛЬНО? !
  2. В такій комбінації газоблок частково опиратиметься на плиту (?), щоб розмістити ще й цеглу. Така конструкція витримає плити перекриття наступного поверху?
  3. Я так зрозуміла, що 38 см малось на увазі цегли. ? Дякую, що відгукуєтесь. Де тут подякувати правильно? Боремось зі своїм консерватизмом, але поки надаємо перевагу цеглі. А якщо газоблок в несучу стіну, то як часто давати армувальний пояс? Бачила, що мало не через кожні 3-4 ряди роблять. Це вони занадто стараються чи ні? І все ж... При ширині 40см, плитах перекриття, та 2,5 поверхах над цоколем ще якісь реальні комбінації ( бажано з цеглою), крім запропонованої вище, хтось "бачить"?
  4. Все правильно зрозумів. Це виглядає так, що ззовні облицювальна цегла "підвисає" на якісь см і всередину на плити перекриття трохи лягає. Будинок стоїть, нічого не тріщить... Така ситуація неприпустима чи має право на життя? А якщо абстрагуватись від ширини фундаменту, до такого пирога претензій нема?
  5. Починаємо продовження будівництва... Маємо цокольний поверх з блоків шириною 40см.Перекриття - плити. Плануємо ще 2 поверхи + мансардний. Сакраментальне питання до знавців та експертів ----Які стіни робити?? Начитались, запутались... У сусідів аналогічний проект, стіни такі: цегла повнотіла+10 см газоблок+повітря+облиц.цегла. Ще там не живуть, тому життєвих коментарів не дають. Прокоментуйте такий варіант, будь лАска. Чекаємо та з вдячністю приймемо і категоричні заперечення, і настійливі рекомендації..
×
×
  • Створити...