Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Антон2

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Антон2

  1. Підкажіть, з такими DC безперебійниками можна(доцільно) використувувати LiFePo4 батареї? Може десь взагалі є faq на цю тему? Наприклад, цікавить батарея 12V 10-20Ah, і безперебійник, який видає 12V і нормально сприймає таку батарею і більш менш нормально заряджає. Бачу в продажу "Full Energy BBGP-1210", струм заряду 1.8A (мало, але хоч так) або "Faraday Electronics 144W UPS ASCH" Або купа аналогічного на aliexpress - ніде не бачу в описі напругу/алгоритм зарядки.
  2. Так, я прочитав цю тему, подивився відео "німця", і ще купу всього. На жаль, моє розуміння в електрониці на рівні "з'єднувати проводки", тому був би радий конкретним порадам. Я не розумію, що Ви мали на увазі - це сарказм? Типу, та ідея не працює? Дякую за посилання на конкретний вентилятор AF-0825PWM, це хоч трохи зменшує хаос в голові.
  3. Добрий день. Подивився все, що знайшов про вентилятори в цих PowMr, поки в мене такі висновки: Гудить, але можливо і так згодиться. Але хочу трохи підготуватись до заміни вентиляторів (інвертор ще довго чекати). Підкажіть, які пристрої замовляти? Бажано посилання. З того що зрузумів, можна в певних межах зменшити швидкість внтиляторів. Це якісь PWM регулятори чи просто змінний резистор? Бачив повідомлення, що напруга не вентилятори подається різна. Ще, мабуть, можна встановити окремий вентилятор, щоб завжди обдувати щось гаряче всередині. Для цього краще б якийсь розумний модуль з датчиком температури. Гадаю, можна його заживити напряму від батареї (в мене буде 12В). Що для цього підійде? І останній варіант, це якщо з штатними вентиляторами зовсім погано - просто вставити великий повільний вентилятор не можна, потрібен ще генератор імпульсів близько 5000Hz, щоб інвертор "бачив" вентилятор. Це ніби щось таке можна (TYPE A?): www.aliexpress.com/item/32593107548.html Але ж в цьому випадку вже не буде працювати захист, якщо вентилятор зламається. А що як не генерувати імпульси, а прискорити їх від нового вентилятора? Як це можна зробити? Знайшов ось такі штуки www.aliexpress.com/item/4000032779769.html Ніби можна перетворити частоту з вентилятора в напругу, а потім цю напругу в іншу частоту. Це нормальна ідея?
×
×
  • Створити...