Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

andriy2023

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

andriy2023's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

1

Репутація

  1. - на рахунок конденсату, то ні, я теж думаю що це не він. - вважаєте, цей коментар пенетрона що вода буде ще 28 днів на поверхні поки працює шо вони дурять? я просто не вкурсі як то працює тому повірив.
  2. ось я намалював в розрізі як у мене приблизно все виглядає, ситуація така що штрабити не дуже було охота бо фактично треба би було розбивати блок, де синя лінія там була течь до обробки перетроном, в даній ситуації мене більше навіть цікавить вода йде з низу чи з кута, бо шлях досить великий
  3. Ситуація така що зараз нема дощів і грунтові води нижче, тобто навіть без обробки мало би бути сухо, я ж коли почав обробляти перетроном вже не текло і було сухо, я навіть змочував, тому мене цікавить звідки воно мокріє, так як 99% що це не течь, ну як мінімум воно мокро і там де нема взагалі води, наприклад на кутах де вище землі, ви кажете що на підлозі не конденсат, погоджують, якщо і конденсат то хіба той що зі стелі капає, але вже і стеля суха. тому в мене і виникло питання звідки мокріє, я розумію що можливо не зовсім по технології все робив, треба було і штрабу і пенекритом, але здавалось зробив на совість, місцями у мене слої були по кілька мм, більше ніж на вашому малюнку, ну такє, побачимо. по зовнішній стороні згідний, там схалтурив, думав бетон витримає( Але от сьогодні зв'язався з представником виробника Пенетрону розказав йому ситуацію і він мене переконує що так і має бути, шо воно ше 28 днів реакцію свою робить що воду витягує з зовні і через місяць все закінчиться і висохне, побіліє і тоді вже буде все ок. незнаю, можливо так і буде, а можливо і ні( які будуть поради на випадок якщо далі тектиме, бо я щрс6ь так і не зрозумів з вашої відповіді що робити. дякую
  4. 1. стіни клались на подушку. Спочатку зробив подушку периметр з бетону, на фото це є, в середині засипав піском, потім виставили 3 ряди і після того все залили бетоном і 20 см підлоги, все в один момент, далі по 3 ряди виставляли стіни і лили поступово кожні 3 дні, останній ряд лили разом з стелею. весь цемент доречі лили з гідрофобкою якоюсь, ну таку яку дають міксерщики. 2. гідру зовні? мазав в основному по стиках і трохи по блоках але не всюди. якшо в середині? то промазував повністю, 1 метр висоти і захід на підлогу 30см десь. Робив досить ретельно, сам кут робив такі ковбаски з пенетрону типу як з пластиліну ліпив і потім мастив по ньому, ніби все добре робив. 3. потолок утеплений 50+50 пінопластом і там вже зверху стоїть типу тимчасового сарайчика. До того як не було сарайчика то конденсат на стелі чучуть був, але вже нема, це все було до обробки перетроном. стіни утеплені 50мм, і зверху така гідроізоляція з пупиришками на всю висоту 2м, далі все засипано землею, трохи усадка пройшла і ще раз засипав вище, ще планую досипати як просяде 4. нажаль немаю фото після перетрону, ще не зробив, а зараз в іншому місті. зроблю як буду там. щодо гідроізоляції то течь була лише з північної сторони, і то лише в місці примикання, три інші сторони були сухі, і стіни теж, а тепер мокро всюди де мастив і стіни теж.
  5. забув додати, вентиляція є, дві труби сотки в різних кутах і різною висотою, тобто все як треба. і до того як обробляв пенетроном ніякого конденсату на стіні не було взагалі, було мокро лише там де текло і приблизно 10см захльост на стіну, і то лише північна стіна.
  6. така проблема. збудував льох, стіни робив з пустотілих блоків які заливав бетоном (товщина блока 300мм) підлога залита бетоном висотою 20 см, і приблизно 10 см заходить на блок. з вулиці всі шви обробив гідроізоляцією, здається ферозіт чи щось типу того, далі утеплив 50мм екструдпінополістиролом, і дав суцільну пупирчасту плівку на всю висоту стіни, 2м. стеля теж залита бетоном, товщина 15мм. Так от, все було ок, поки не почались осінні дощі. В один момент я помітив шо з північної сторони в місцях примикання стіни до підлоги починає просочуватись вода, грунтові води у нас досить високо. Вирішив дочекатись поки трохи вода спаде, висохло все і я обробив стіну 1м по висоті і 30см захід на підлогу пенетроном. Робив все як в інструкції, перший раз в одну сторону, другий в іншу, змочував 3 дні і т.д. але зараз пройшов уже тиждень після того всього, а стіна і особливо в місці примикання і на кутах де було оброблено перетроном завжди мокро, таке враження ніби випадає конденсат, але ситуація така що в тих місцях де не обробляв пенетроном, що на підлозі, що на стіні, там все сухо і нічого мокрого не видно, хіба може випадати конденсат виключно де я промазав пенетроном? В чому прикол? температура в льосі 6-7°. коли проводив роботи трохи нагрів до 10°, зараз знову 6-7°.
×
×
  • Створити...