Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ЧП Ненашев А Б

Пользователи
  • Публікації

    2 286
  • Зареєстрований

  • Відвідування

12 підписників

Про ЧП Ненашев А Б

  • День народження 8 червня

Персональная информация

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

ЧП Ненашев А Б's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

1,3 к

Репутація

  1. Завершили монтажні роботи на черговому об'єкті. Для будинку із профільованого брусу виготовлялись вікна (дерев'яні євровікна), вхідні двері та оздоблення віконно-дверних пройомів наличниками, підвіконнями та дерев'яними відкосами
  2. Сезон оновлення покриття дерев'яних будинків, садових конструкцій. Якщо Ви не пам'ятаєта чи не знаєте, чим були пофарбовані дерев'яні конструкції, то радимо використовувати матеріали на основі розчинника. Якщо Ви впевнені, що було пофарбовано матеріалами на водній основі, то можна використовувати і матеріали на водній основі , і, матеріали на основі розчинника. Для терас використовується олія для терас Pullex Bodenöl, Adler . Для дерев'яного будинку та садових конструкцій: універсальна лазур для захисту деревини на базі розчинника Pullex 3in1-Lasur, Adler. Через нас Ви можете придбати ці матеріали зі знижкою у 15% (знижка діє тільки для форумчан), написавши у вайбер чи телеграм.
  3. А я знайшла віддушину і на роботі розкопала та засадила квітами усі клаптики, де немає асфальту. Дуже відволікає від думок.
  4. Конструкції для огорожі тераси ми фарбуємо також матеріалами від компанії ADLER (Австрія) і використовуємо два матеріали: - грунт імпрегнант для дерева Pullex Imprägnier-Grund, - та фарба для дерева Pullex Color (можливо обрати практично будь-який колір по карті кольорів RAL).
  5. Дерев'яна багатофункціональна конструкція для зонування у квартирі. Затишок, краса та зручність у одній конструкції. Матеріал- ясень.
  6. У замовленні на дерево-алюмінієві віконно-дверні конструкції є декілька розсувних конструкцій. Фото дає змогу зрозуміти масштаби самих конструкцій.
  7. Актуальні у сьогоденні вікна: Дерево-алюмінієві вікна системи GEМINI bE92. 🔥🔥🔥 Переваги дерево-алюмінієвих віконних систем:👍👍👍 - Високий ступінь захисту від холоду та протягів, оскільки багатошарова деревина має низький коефіцієнт температурного лінійного розширення, що гарантує стабільність конструкцій незалежно від навколишньої температури та рівня вологості. - Довговічність і надійність конструкцій, оскільки профіль є додатковим надійним захистом для дерев'яної основи рам від будь-яких негативних зовнішніх впливів. - Високу функціональність, що є особливістю німецьких вікон із дерев'яними рамами та алюмінієвим профілем, адже всі вікна комплектуються високоякісною елітною фурнітурою від найкращих європейських виробників. - Естетичність та престижність віконних дерево-алюмінієвих систем, які чудово вписуються в класичні інтер'єри та здатні прикрасити собою фасади будівель та приміщення, виконані у будь-якому сучасному стилі. - Найінноваційніші німецькі технології, які знайшли застосування у виготовленні високоякісних склопакетів. - Екологічність всіх застосовуваних у виробництві вікон матеріалів. - Мінімальні вимоги щодо підтримки віконних конструкцій у первісному вигляді. - Оптимальне поєднання ціни та якості. Особливості дерево-алюмінієвих вікон GEМINI bE92:⚡️⚡️⚡️ • Незалежна конструкція алюмінієвих рам • Зварні або штамповані кути • Швидкий та надійний монтаж за допомогою системних кліпс-тримачів • Система розроблена для повної сумісності з дерев'яними конструкціями • Безмежні колірні можливості • Високі естетичні цінності та функціональні переваги
  8. Весна вже повноцінно вступила у свої права, і, саме гарний температурний режим для оновлення покриття дерев'яних поверхонь будинків, альтанок, парканів та терас. Знижки для форумчан діють (15%). Для терас та садових меблів: Олія для терас Pullex Bodenoel. Для парканів та дерев'яних будинків (зовнішні стіни): Лазур для дерева Pullex 3in1-Lasur. Для внутрішніх стін: Лазур на водній основі для внутрішнього оздоблення Innenlasur та Innenlasur UV 100.
  9. ADLER Innenlasur UV 100 є тонкошаровою лазур'ю на водній основі, призначеною для внутрішнього оздоблення деревини. Ця лазур забезпечує природний вигляд на хвойних породах дерева завдяки своїй прозорості і матовості. Вона також має високу повітропроникність, що сприяє здоровому мікроклімату у приміщенні. Продукт містить ефективні світлостабілізатори для захисту від УФ-випромінювання і стабілізації деревного компонента - лігніну. Цей продукт також може і тонуватись. Замовити лазур можна через мене - ми є офіційними дилерами продажу матеріалів ADLER та отримати знижку для форумчан.
  10. Садила у минулому році такі три тюльпанчики. Сорт - Тюльпан Turkestanica. Отримала їх безкоштовно на ФЛОріум.УА (Артикул: 220818) Міленькі та гарненькі, сподіваюсь розростуться та прикрасять квітник. Свої фото не зробила - вже перецвіли.
  11. Наш творчий колектив виготовляє не лише будівельні конструкції (дерев'яні, алюмінієві та дерево-алюмінієві вікна чи двері вхідні та міжкімнатні), але і меблі із натуральних матеріалів. Виготовили для нашого замовника подарунок для синочка - гараж для дитячих авто. Матеріал - фанера 10 мм. Покраска екологічними матеріалами від компанії ADLER (Австрія).
×
×
  • Створити...