Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vadym petrov

Пользователи
  • Публікації

    171
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vadym petrov

  1. привіт, порекомендуйте нормальні lifepo4 аккуми для Маста на 24в, пілонтек не зміг такий знайти. Бажано щоб він мав з акумом бмс конекшн
  2. пробовал, только мы изначально сравнивали Электро VS двс, а вы уже начинаете делить еще на какие-то факторы.
  3. так, з "лічного опита", на сервісі з Теслою буваю в 5-6 разів менше ніж бував з ауді/бмв/мерсом
  4. нічо не поняв, Discharge Cut-off SOC вимкне інвертор повністю на заданних %, ні?
  5. А скажіть два моменти 1) якщо є мережа і сонце, я можу більше 5квт давати, це безпечно? В додатку пише Notice, і все 2) якщо за ніч, при відсутності мережі, % батарей дійде до Discharge Cut-off SOC, то потім зранку на сонці він увімкнеться? чи до появи мережі вже ні.
  6. та норм, навіть першою зимою з відключеннями вистачало(було 1-2 дні коли не їздив), а зараз з сонячними панелями взагалі не юзаю мережу. *Хоча на рахунок цієї зими вже хз:)
  7. доброго дня, порекомендуйте самий простий і тихий Deye, будь-ласка. Другу треба в квартирі поставити. І чи вміє він працювати з Пілонтеком?
  8. Вчора рекорд поставив для своєї станції(7квт панелі схід-захід, 5квт інвертор, Київ), без ЗТ. Заряджав авто, два кондиціонера, і ще полив вмикав щоб навантажити побільше. 38.7квт. По графіку видно, що не все сонце забрав:(
  9. Сьогодні випадково дав забагато навантаження на свій люкс5000, він пішов в ребут, а гаражні ворота з ребута вже не повернулися(думаю згорів знов запобіжник, це не перший раз), і стаб Вольтер маленький на котлі в помилці висів. Не знаю, що це воно робить, але будьте обережними - попередній раз, коли таке сталося - в мене багато де запобіжники погоріли.
  10. Must pv18-3024 VHM - 17000грн. Пробіг ~6 місяців, без панелей, куплений 02.2023. Акуми Maxion AGM 200ah 12v - 10000грн/шт Пробіг такий же, розряджались декілька разів за цей час. WiFi модуль(в подарунок якщо берете все). Перевірити/забрати можна в районі Академу, Київ.
  11. та як це, вчора в зливу з чорними тучами менше ніж 200вт не було, на полі 7квт
  12. Думаю про вітряк, але передивився відосів на ютубі - якось дуже мало і нестабільно вони дають
  13. А я побачив ось таке недавно, не знав що він може так вилазити за номінал(по панелям в мене 7квт, sna5000):
  14. Частково згоден з попередніми постами про великі генератори, що вони задовбують, і дорого. АЛЕ. Але якщо ви візьмете ген який буде працювати "вразнос" регулярно - довго він не проживе імхо, тому той варік, що ви написали про 60-70% навантаження буде норм. Моя матарька 11000 дуже напрягалась і вистрибувала з кріплень коли я підключав зарядку електромобіля(3.5квт)+бойлер(1.7квт), а це десь і є 60-70% від номінала. Зараз маючи СЕС дуже радий що більше не треба трогати генератор.
  15. ОО супер, то це треба оновити прошивки и воно з'явиться в налаштуваннях?
  16. вчорашнє відключення пройшло нормально, скільки показував споживання, так і саджало батарею, рівномірно. 😑
  17. Дуже непогано тесла заряджається від маленької домашньої СЕС. Зазвичай з 8 до 12 на розетці мені вистачає на день справ.
  18. На відключенні останньому дивно себе батарея повела. За годину -23% при навантаженні 270вт і ємності 4.8квт, pylontech При чому до цього дуже рівно розряджалось, це щось недобре їй?
  19. Це вже пора кудись жалітися чи ні? і чи не погорять прибори на 255вольтах. Така велика напруга тільки на тій фазі, де інвертор(в розетках також 255в) По логах це сьогодні в 23.00 почалося
  20. Поясніть, будь-ласка, що то за зубри, це маст хев для домашньої сес з люкслайтом?
×
×
  • Створити...