Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vadim Vedmedenko

Пользователи
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Vadim Vedmedenko's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Уже месяц на форуме
  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме
  • Начало популярности
  • Преданный форуму

Recent Badges

13

Репутація

  1. Я так розумію ви претензій до роботи не маєте і заявлений струм (доречі який варіант брали) видає? І як щодо шуму?
  2. Вибачаюсь за таке питання - спробувавав пошукати, але тільки під майнінг варіанти знайшов і там продавці не дуже хочуть щось модернізувати )можливо зможете, кинути посилання? Ще така точка зору - чи вистачить напруги одного БЖ видати 14,6В, бо бачив рекомендації поєднувати два послідовно.
  3. Дякую. Ще була ідея використати серверний блок живлення - там і 12V / 100А на виході може бути і вживані можна знайти до 50 usd. Проте не можу зрозуміти який девайс/контролер можна використати для контролю заряджання батареї. Гугл на DC-DC перетворювачі пропонує варіанти в діапазоні 200-400 долярів.
  4. Підкажіть, цікавить блок живлення на 12V/75А для lifepo4, чи мав хтось досвід з такю технікою - powermaxconverters.com/product/pm3-12v-series/ Чи має сенс замовляти та чекати, чи щось альтерантивне можна знайти дешевше/краще. PM3-E-Spec-sheet[1].pdf
  5. Передивився декілька відосів, щось не бачу щоб хтось розрядом переймався - інвертор і 12в паралельно через запобіжник і шунт (
  6. Щодо цього - чи є відповідний нормативний акт, окрім публічних заяв поважних посадових осіб? Я поглядаю сюди і все ще жодних змін - остання редакція за 01.10.2022.
  7. Так, надихнувся цим відео) хочу розібратися і порахувати, що потрібно Щодо мппт котролеру - так, він мені не потрібен, але не зрозуміло як тоді керувати заряджанням і розряджанням батарей по вольтажу (спрацювання bms це не бажано, як я зрозумыв з ваших слів.).
  8. @mib в продовження теми з іншого обговорення: Цікавить якась блочна схема що потрібно для сбору зарядної станції на lifepo4 десь на ~2,8кВт год, зарядкою за 3-4 год і потужністю в 1,5кВт. По відосам наче все просто, але хтось підключає інвертор через mppt контролер, хтось батарею і інвертор разом комутує, трохи не зрозуміло з запобіжниками у різних відео. Зазвичай використовують сонячний контролер, проте не думаю, що буду заряджатися чимось крім мережі/гени. В ідеалі був би вдячний за посилання на схему та щось зі свого досвіду)
  9. Трохи питання до постійного живлення на акумулятор - тут BMS повинна спрацювувати і не перезаряджати батарею?
  10. Тобто краще не робити як тут пропонують? Тоді в який бік дивтися якщо збирати власну lifepo4 зарядну станцію? Можна і без вводу зі сторони сонячних батарей з живленням/зарядкою зі сторони мережі, чисто як запас е/е на час блекаутів з можливістю швидкої зарядки (~100A).
  11. Користувачі мак на М1 взагалі споживають 39 Вт ) Проте більшість сучасних моделей ноутів ідуть із зарядкою по type-c тому тут не тільки користувачі apple.
  12. Якщо болт буде продавати їх на акумулятори, то на весні зможе купити два нових )
  13. Дякую. Варіантів багато, а хотілося почути саме правильний.
×
×
  • Створити...