Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Андрій Миколайович

Пользователи
  • Публікації

    241
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Andrew_Best

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Андрій Миколайович's Achievements

Опытный

Опытный (6/13)

  • Уже год на форуме
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

22

Репутація

  1. Все що є на ринку в нас - все адекватне - polimin, siltek, leomix
  2. Сам ворота точно не буду робити ) Дякую. Буду шукати фірми які дісно зроблять все під ключ.
  3. Консультувався за гаражні ворота, питали чи готова стіна, до якої буде примикати направлячі. Скажіть, ця стіна в'їзду в гараж - її потрібно попередньо штукатурити чи можна направляючі до самого гахоблоку, а потім вже штукатуркою / шпаклівкою підійти до них? Дякую.
  4. Шукатурка готова Але є ще питання чи щтукатурити оцей комин (там 3 вентканали передбачається і канал на твердотоп): - якщо штукатурити то чи до планого гооихонтального перекриття (там де штукатурка закінчується, чи до скатного даху). Дякую...
  5. Привіт, маєте на увазі щоб блимала? Сильно буде садити батарею, якщо не підключена до зовнішнього живлення, а живтисься від своєї батареї?
  6. Роблю ось так. До армопоясу на металеві дюбелі, а далі все конструкційними шурупами
  7. Це цікавий варінт що по цій стороні що по протилеєній. Виходить ті вертикальні дошки який йдуть від армопояса, кріпити до нього просто на металеві дюбелі з гайкою? І як цей майбутній мауерлат закріпити? При стіні його не вийде розмістити, адже вертикальні дошки будуть товщиною, накприлад 5-6 ми і будуть при стіні опускатись... як варіант бачу до вертикально спущених дошок прикріпити брус А вже стропила ставити на дру, прикрутивши і до бруса і до спущеної дошки віж армопояса.
  8. Теж не побобається мені кріплення в газоблок, але тим не менше, цей ах що на фото примикається до стіни через дошку, яка теж закріплена до блоку.
  9. Тягнули і монтували розетку, чи напряму підключали? Просто якщо напряму то напевно треба ПВС, а якщо до розетки то ВВГнг?
  10. Дякую за відповідь. Як краще в такому приміщенні (з іншого боку схоже приміщення - тамбур є) краще утепляти стелю - по кроквам чи по лагах? А також, як краще утеплити стелю такого ж приміщення (я про тамбур), він вужчий - десь 1.6 м, якщо там буде не обслуговувана частина горища, і стеля зашиватиметься гіпсокартоном? Дякую
  11. Привіт! Підкажіть будь ласка який краще кабель вести до майбутньої електро варочної поверхні - 2 фази + земля + 0 чи 5-жильний трифазний? Бо я так розумію якщо купувати поверхню яка підключається на 2 фази, то січення має бути більльше (4кв) кожної, а якщо варильна буде розрахована на трифазний струм то можна вести 5*2,5 ? Дякую.
×
×
  • Створити...