Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Fancase

Пользователи
  • Публікації

    67
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Fancase

  1. Я написав, що буду використовувати готову, маючи на увазі, що саморобну в відрах не замішаю. А головне було, що я, мабуть, невірно трактував інструкцію до стяжки. Володимир, декількома постами вище, мене поправив, якщо так як він написав то питання знято.
  2. Я мав на увазі, що мішати міксером у відрах не готову стяжку по 25 кг, а цемент з піском з добавлянням наповнювачів... Щодо кількості мішків готової стяжки. Виробник вказує 20 кг на 1 см товщини 1 кв.м. і як би повинно бути 16. Але вже робив стяжку на балконі 2,5-3 см*4 кв.м*20= 240 кг тоб-то менше 10 мішків повинно було бути, а пішло 11. Ну якось так виходить...
  3. Може я неправильно трактував інструкцію... Тоді дійсно все набагато простіше виходить. Завтра буду на будівництві перечитаю інструкцію на мішку.
  4. Зробити можна швидко але хотілося би це зробити правильно. Тому запитую на етапі підготовки, а стяжку буде вже восени заливати, коли перегородку викладу
  5. Якщо лити на моноліт, мішків потрібно не 10 а 18. Але ж виробник пише, що потрібно використовувати, при такій товщині "плаваючу підлогу". Тому цікавлюся, які матеріали можна використати в її якості. Хотів пінополістірол 20 мм покласти вниз, але вже 2 людини кажуть, що тоді стяжку 2,5- 3 см може порвати, що дуже не хотілося би...
  6. До моноліта потрібно залити 4,5-5,5 см. Виробник стяжки пише: що чиста стяжка до 2,5 см, 3,5 - з розділяючим слоем, 4,5 і більше "плаваюча підлога"....
  7. Дякую, тоб-то про ЕППС мені можна забути. А "розділяючий слой" що воно таке?
  8. Шановні будівельники, будь ласка порадьте як краще зробити... Чи буде достатньо 2,5 -3 см стяжки по ЕППС? Може армовочну сітку вкласти в стяжку? Сусід каже, що затонкий слой для стяжки буде, може полопатись... P.S. площа всього 4 квадрата, бетономешалки немає, тому готувати самостійно стяжку відрами, ну таке, хоча якщо інших варіантів немає...
  9. Та ні, зі сторони санвузла він не зашитий. Як би тільки каналізаційну потрібно було зашити, матеріалу набагато менше можна витратити.
  10. Від Забудовника нічого зрозуміло поки не вдалося вияснити, так як бригади яка це робила, на об'єкті вже немає і кінці як кажуть у воду. Менеджер по продажам каже на схемі є - значить повинна бути.
  11. 100% це те що можна побачити через вентиляційний отвір, тоб-то це мій, а загальний я не бачу, він за схемою сходиться з моїм у сусіда зверху.
  12. У мене не перший поверх, і робити будь які зміни в монолітну конструкцію вносити не планую. А от ПЗБ, яким його обклали додатково з радістю би відмовився. Це ж мабуть будівельники і залишили, так як будинок ще нежилий. Як я зрозумів під цим будівельним сміттям, бетонна перемичка.
  13. Тому і вирішив запитати у цій темі. На упаковці стяжці пишуть, що чиста стяжка до 2,5 см, 3,5 - з розділяючим слоем, 4,5 і більше "плаваюча підлога"....
  14. Планую робити чорнову стяжку в санвузлі по моноліту. Зверху буде плитка. Теплого полу - не буде. Товщина слоя виходить від 4,5 до 5,5 см. Матеріал для стяжки Shtock B84. Хочу підняти 2 см, що краще використати для підняття: пінополістирол чи керамзіт використати, в якості наповнювача стяжки знизу?
  15. Незрозумів, а що змінилося, ця велика шахта не буде конденсат залишати на стінах, про які Ви написали раніше? P.S. До речі пазогребневі блоки це не газоблок, а гіпс (товщина 8 см). Бачу, що багато сусідів їх зносять і заносять, для встановлення, саме газобетонні блоки товщиною 10 см. В мене виникає питання чим газобетонні блоки краще ПЗБ? На вигляд матеріал такий же крихкий, єдине що трохи товще.
  16. Немає щілин на підлозі та стелі, залито все монолітно. Є щілина в санвузлі між стіною і шахтою. Її вже запінив, далі зроблю цементну штукатурку і закладу плиткою. P.S. як зрозумів ПЗБ, яким обклали шахту на кухні краще залишити.
  17. Подивився... Влаштовані вони однаково. Вниз засипано будівельним мусором, вверх пустота. Скоріше за все зверху вона об'єднується з великою вентиляційною шахтою, на рівні наступного поверху, так як тяга є.
  18. Це беру до уваги... Немає в санвузлі стільки місця, щоби забирати ще 8 см площі...
  19. Шахти однакові у всіх по стояку та будинку. У тої, що обкладена ПЗБ з боку окремо стоячий стояк каналізації, тому вона виглядає ширше. Ось так вони зображені на плані забудовника.
  20. Аргумент - конденсат приймається, сам про це думав. Але шахти дві, на вигляд однакової будови, інша необкладена...
  21. Вітаю. Потрібна консультація досвідчених будівельників. Є новобудова в якій є дві вентиляційних шахти. Одна в санвузлі, друга примикає до санвузла та кухні. Самі шахти бетонні, але на кухні вона обкладена додатково гіпсовими пазогребневими блоками. Виникає питання навіщо це зроблено і чи можна їх видалити, так як забирають 8 см корисної площі приміщення.
  22. А хтось підкаже куди подівався CEMFIX 203, ніде немає🙄
  23. Як варіант, в шланзі з колодязя є отвір, через який повітря попадає в шланг, а далі при вмиканні штовхається водою в фільтр але може бути і не шланг, а будь-які з'єднання від колодязя до колб. Якщо отвір є, при увімкненому насосі повинна протікати вода...
×
×
  • Створити...