Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Оз

Супермодераторы
  • Публікації

    1 722
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача Оз

  1. Мені дуже сподобалось! Є питання 1. Робота складна для виконавців? тільки бригада Мастерка може впоратись? чи звичайні бригади теж потягнуть? 2. Що стосується суміші верхнього шару: коливання температури не страшні для бетону, не буде тріскатись? Які шари підлоги? 3. Які відчуття для ніг? не відчуваються "камінці"? 4. Экономіка питання: у порівнянні з керамічним покриттям буде дешевше чи однаково? 5. Колір можна підібрати будь-який? 6. Чи є необхідність оновлювати лак з роками? Дякую!
  2. Вітаю! Хто має контакти щодо масксіток (зелені), буду вдячний!
  3. Є ділянка в Трипіллі, недалеко від Дніпра . Схил, 12 соток здається, вулиця Героїв Трипілляю 4 км від центру Українки goo.gl/maps/QAW5Z6FU1jkr7v4C9
  4. Як довго протримається система? Як обслуговується та що потрібно міняти?
  5. До уваги користувачів теми, особливо до менеджерів продаж! Тема виключно для порад. Повідомлення типу: "пишіть/пишу в приват", "є на складі", "запропонуємо і тп"будуть видалятися, а користувачі блокуватися.
  6. Европейские рекомендации говорят обратное. У вас не мнение, а просто набор вариантов.
  7. Если Вы не врач, то не стоит давать советов, в которых не разбираетесь.
  8. Нічого не змінилося. Кому важливо, то під час дощу бетон поступово набирає води, відповідно, починаючи зверху колір змінюється в матеріалі (бетон мокріє). Після дощей за пару днів висихає, і колір знову однорідний
  9. Volt дорожчий, чи по техпараметрам слабий?
  10. Питання щодо електро. Цікавить саме Ваша думка) Чи можете скласти Ваш власний рейтинг авто 8‐12 тис (під ключ): -марка -рік -ціна -якість -батарея -пробіг -комфорт пакет ‐вартість ремонту ‐дизайн?)
  11. Взагалі гарно. Але, не треба чекати чітко присаджених модулів стовпчиків і перемичок. Є зазори, на фото видно. Попросив максимально закрити клеєм. Ідеально точної геометрії саме в такому варіанті не буде. Також, перемички рівняють у прлрізі до однієї сторони, яку ви оберете. Тобто з іншої будуть трохи більше зазори. Зд друк не забезпечує рівних шарів. Місцями є невеликі ляпи. Одразу звернув увагу, а згодом вже й забув у масі. мене влаштовує. Паркан чітко під рівень.
  12. Знизу відкрита. Верхні йдуть з кришкою, отвір просто заливається на виробництві
  13. В залежності, куди везти. У мене виходить 1300-1400 кв м.
  14. Від виробника. Вирішив так, тому що продукт новий. Багато нюансів. Як показала практика, потрібен мінімум один, хто мав досвід виставляти модулі в рівень. Ще один потрібен, хто допомагає ставити модулі. В принципі, навіть двоє можуть паркан весь робити. Але, якщо буде ще один-два, хто буде одночасно мішати бетон та заливати стовпчики - то швидкість зросте у два рази. Звісно, якщо готові самостійно трохи потренуватися збирати-розбирати, і є зайвий час та вміння працювати з нівеліром - то і самому можна з підсобником ставити. Добавлено через 6 минут Звичайно, все можна самому. Потрібна якась спец фарба. Та й розхід буде значним. Думаю, краще одразу на виробництві колірувати. Знаю, що робили вже сніжно білий (для любителів грецьких будинків), сірий, темносірий.
  15. Головним плюсом для мене стало те, що для цього паркану можна не робити фундамент. У мене в задній частині ділянки обрив. Фундамент з опалубкою та голим бетоном вийшов би значно дорожче. Заливають в землю стовпчики 40 на 70 висоти плюс мінус в рівень "0". Головне залити їх по всій довжині паркана в рівень. Потім в лунки самого модуля паркану заливається бетон після вирівнювання у всіх площинах. Армований. Роблять модулі в різних кольорах на виробництві. Можна згодом фарбувати самому. Висота модулю 20 см. Везуть фурою з Дніпра. Встановити 2м паркан довжиною метрів 70 можна за тиждень. Особисто я вирішив фасад робити комбінований. Ширина стовпчика 1,17м. Між ним перемичка у мене до 2м. Висоту перемичок на фасаді виганяють до 1,20м. Далі планую Н80см х 2м модуль з дерева або "жалюзі". Щодо щілин та можливих тріщин буду ризикувати))
  16. 1к в Києві, поруч біля метро Героїв Дніпра, 38 кв.м. з нормальним ремонтом та кондиціонером. У травні за 46 тис. За тиждень через ОЛХ
  17. Мені прямо зараз ставлять. Викладу пару фото згодом
  18. Звітую. Взяв осаку. 18ку. Інвертор.працює до -25. Гарантія 5 років. Працює тихо. Ставлю на 22, прохолода, коли сонце у вікнах на повну. Кімната 35 кв м. Вартість 17500 з Wi Fi.
  19. Доброго дня! Стіни 20см з клеєного брусу. Студія 34 квм об'єднана з кухнею 8 квм. До стелі 3 м. Вікна по двом стінам південний схід та південний захід. Вихід на накриту терасу на західну сторону. Потрібен конд інвертор, щоб забезпечити комфорт літом, і в деякі прохолодні дні восени та взимку. Деякі радять 18ку, деякі 24ку. Головне для мене електроспоживання, шум, якість та ціна звичайно. Порадьте, будь ласка, чи гідні варіанти, що пропонують нижче, чи може інший варіант. Osaka обогрев до -25 С РOWER PRO DC INVERTER (EURO STANDART) STVP-18HH (компрессор "Sanyo", электроклапан ТРВ, двойной т/о нар.блока) 626 USD f.ua/osaka/stvp-18hh-power-pro-inverter.html Neoclima Therminator 3.2 inv.(-15C NS/NU-18EHXIw1 619 USD neoclima.com.ua/product/kondiczioner-neoclima-ns-nu-18ehxiw1/ GREE Bora DC INVERTER на обогрев до -15°С + Cold Plazma (R410) GWH18AAD-K3DNA5E/A6E 685 USD gree.com.ua/catalog/bytovye-konditsionery/nastennye-split-sistemy-s-invertorom/seriya-bora-inverter-r-410/gwh18aad-k3dna5e.html TADIRAN 24000 BTU - TAD AL-24SDIFA. 1081x327x248 мм. Вага зовні 43,5 кг, розміри 960×700×396. tadiranpower.com.ua/catalog/tad-al-24sdifa/ Ще сам знайшов на розетці: TCL bt.rozetka.com.ua/tcl_tac-18chsa_xa71_on-off_elite_series/ Дякую за поради
  20. Мягкий удобный диван нераскладной. Ширина 1,40м х 90 см глуб. Нуждается в перетяжке. 300грн. Самовывоз Оболонь.
  21. Новый в упаковке. 6 кофейных чашек 6 блюдец 6 десертных тарелок 1 кофейник 1 сахарник 1 масляник 1 молочник 1 подсвечник Самовывоз с метро Героев Днепра, Оболонь или отправлю почтой.
  22. Мій проект не швидкий. Робота по стяжці була зроблена (майже 150квм в одному рівні) ще минулого року. Після першого звернення до Мастерка на форумі дуже швидко отримав від нього вартість по роботі та об'єму матеріалів та строки, на які міг орієнтуватись. Незважаючи на деякі складнощі, пов'язані з тим, що потрібно було враховувати дерев'яні стіни під час заливки, деякі перепади монолітної плити фундаменту і тп - я завжди отримував професійні поради та миттєву реалізацію. Ціна при цьому не змінювалась, а залишалась згідно первинної угоди. Виконано в строк. Сьогодні в мене інші майстри кладуть плитку. Я поцікавився про стан стяжки. Сказали, що ІДЕАЛЬНА! Мастерок з тих небагатьох майстрів, які тримають слово, мають рішення у складних ситуаціях та надають високу якість робіт в строк. Дякую і відповідально рекомендую!
×
×
  • Створити...