Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Marysya

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Marysya

  1. правильно ли я понимаю, что вы сожете вынести в натуру и закрепить соответствующим образом точки координаты которых частично приходятся на проезжую часть поселка? и, если вас не затруднит, какие есть документы разъясняющие положения Инструкции, в частности упомянутую вами оговорку в трактовке п. 4.4. спасибо
  2. слово "исторически" взято в кавычки. я имею в виду положения п. 4.4 Инструкции про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками 4.4. У разі неможливості виявлення дійсних меж їх встановлення здійснюється за фактичним використанням земельної ділянки. Якщо фактичне використання ділянки встановити неможливо, то кожному виділяється однакова за розміром частина спірної ділянки. У разі коли в такий спосіб визначення меж не узгоджується з виявленими обставинами, зокрема зі встановленими розмірами земельних ділянок, то межі визначаються з урахуванням цих обставин.
  3. в своей работе вы руководствуетесь исключительно координатами, заложенными в базу данных, или помимо координат принимаете во внимание "исторически" сложившиеся границы: имеющиеся строения, фасады заборов, протоптанные вдоль огородов тропки и т.д.?
×
×
  • Створити...