Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

achey

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача achey

  1. Ні! Перепрошую, не мав фото в готовому. Це я робив примірку там труба догори ногами. Труби зібрані по конденсату (шипом вниз).
  2. Дякую за відповідь. Димохід стоїть на власному фундаменті на відстані 5-7 см від стіни. При монтажі верхніх блоків замітив вібрацію невеличку. Та й 8 метрів 40х60 стовп без армування думаю не надійний. Тому прийняв рішення про армування. Окрім того шідель рекомендує армувати весь димохід коли той ззовні, правда там використовують арматуру всередині блоків, в спеціальних каналах.
  3. Доброго дня. Декілька років тому придбав керамічні труби невідомого виробника для димоходу. Труби висотою 33см, діаметр внутрішній 20см, товщина стінки 2,5 см. Труби досить поганої геометрії. Будую димохід, стараючись повторити schiedel uni. Знайшов опалубні мучкоблоки 40х40х20, внутрішня частина 31х31см. В якості утеплювача використав базальтову вату, прошиту сіткою Rockwool ProRox WM950 товщиною 4см, герметик schiedel rapid. Збоку конструкції примурував 2 вентиляційні канали з мучкоблоку (вирізав дно блоку) 20х20х39. Висота конструкції майже 8 метрів. Для забезпечення статики навколо конструкції варю каркас з металічного уголка 35х35 Зараз на стадії завершення, залишилось залити покрівельну плиту, планую утеплити фасадною мінеральною ватою 5см, частину над дахом буду обшивати додатково профнастилом. Виникли декілька питань: 1. Армування, потрібно залишати якусь відстань між блоком і уголком для температурного розширення (наразі уголки впритик до блока)? Достатньо такого армування? 2. Уголки через 2 метрі закріплені жорстко до стіни. Чи вірне рішення? 3. Обшивка верхньої частини. Планую обшити профнастилом по профілю для гіпсокартону, утепливши мінватою. Потрібно між металічним листо обшивки і ватою гідроізоляційна плівка, чи все ж таки вона горюча і не допускається? 4. На закінчення димоходу придбав комплект для заливки верхньої поити з конусам від schiedel. Незрозуміло з конструкцією. Конус і манжета яка одівається на трубу для підтримки конуса не одне ціле. Брак чи така конструкція? При монтажі ті частини герметузувати герметиком чи приварити докупи? Якщо герметиком то яким? 5. Що б ще вдосконалити? Переробити? Дякую Всім.
×
×
  • Створити...