Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BAV_Lug

Пользователи
  • Публікації

    427
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача BAV_Lug

  1. Питання вже винесене в назву теми. Є якісь протипокази для такого? Так вийшло що або городити складну конструкцію по кріпленню до стелі (яка ще і має ухил), або просто до вікна (яке майже на всю ширину стіни).
  2. Мабуть щє залежить від площі даху. Я рахував за рекордними дощами в Києві (51 мм). Мені повинно вистачити двох ям (нової і старої, яка щє десь куб в себе може вмістити).
  3. Ні. Не бачу в цьому сенсу. Можна сказати, що в якості байпасу буде виступати попередній не великий колодязь, в який і сходяться усі труби.
  4. Попробуйте хотя бы кубов 15-20 прокачать и сделайте новый анализ.
  5. Викопав яму під водосток. Об'єм 5,5 кубів (2 двох метрових кільця). Точно вистачить + можливо колись треба буде басейн спустити, теж буде куди.
  6. Навіщо в цьому пирозі сітка? Яка її функція?
  7. У такому ж випадку, я не планую штукатурити під плитку. Не бачу в цьому сенсу. Головне не жаліти грунтовки.
  8. Встановив відливи та освітлення на фасад. Можна вже казати що фасад закінчив.
  9. У меня лучше конечно ситуация с провайдерами. Домонет в прошлом году набрал, через 3 дня подключили. Бесплатно вроде и ещё и моток оптики на столбе оставили, чтобы потом в дом была возможность без допайки завести.
  10. Почав утеплення даху в зимовому саду. Але поки йде дуже туго якось. Гра в тетріс дуже повільно виходить.
  11. Там не тільки герметик. Там якусь спеціальну мембрану під скло по периметру заведено. І вона до мембрани даху приклеїна. Саме від снігу так і робили. Час покаже як це буде працювати.
  12. Поясніть будь ласка, що саме не так? Там парапети нижче - до 10см заввишки. Навіщо вікно щє вищє? Бортик на якому конструкція 5,5 см.
  13. Встановлення зайняло два дні. Дуже ретельно хлопці все утеплювали та гідроізолювали. Але виготовлення прострочили на 2 місяці.
  14. Поаккуратнее на поворотах. Вам никто ничего не должен. Например, под фактурные обои под покраску нахрен шпакля не нужна. Если конечно у штукатуров достаточно прямые руки.
  15. Можно подробнее почему Вы так считаете? Под обои это хорошая экономия времени и денег.
  16. Я не дуже і шукав такий варіант. Але питав звісно. З кольором там були питання. Плюс в мене не круглі водосточні труби, а майже плоскі, тож з переходами теж були би питання. Взяв французів - Nicoll xn----7sbhwchpmb5ao.com.ua/ua/p1326932145-truba-vodostoka-kvadrat.html
  17. Соррі раніше не написав які матеріали використовуються. Грунт для газоблока - Ceresit СТ17 Супер Клей для ППС - Ceresit СТ83 Армування - Ceresit СТ85 та сітка СТ325 (звісно щє кутки та привіконі профілі) Грунт фарба - Ceresit СТ16 Фінішний шар - Ceresit СТ60 та мозаїка Caparol
  18. Закінчили армуючий шар штукатурки. Завтра вже планується нанесення грунтуючої фарби.
  19. Ось на такі дюбелі закріпити metalvis.ua/ru/catalog/prod-92o60-887000450000-djubel-dpp/ Я на такі дюбелі в селі обрішітку кріпив та вагонкою обшивав хату. Два роки політ нормальний
  20. Я знаю де в пирозі використовують СТ16. Я перед тим як обирати виконавців дуже щільно вивчав технології, для розуміння на співбесіді з потенційними виконавцями. Двох з цих причин відкинув. Але в цьому моменті в нас вийшло так що погляди розійшлися. Виконавця знайшов на работники.уа. Він там зареєстрований вже 10 років, і має купу схвальних відгуків (за ці роки).
×
×
  • Створити...