Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BAV_Lug

Пользователи
  • Публікації

    420
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача BAV_Lug

  1. Встановив відливи та освітлення на фасад. Можна вже казати що фасад закінчив.
  2. У меня лучше конечно ситуация с провайдерами. Домонет в прошлом году набрал, через 3 дня подключили. Бесплатно вроде и ещё и моток оптики на столбе оставили, чтобы потом в дом была возможность без допайки завести.
  3. Почав утеплення даху в зимовому саду. Але поки йде дуже туго якось. Гра в тетріс дуже повільно виходить.
  4. Там не тільки герметик. Там якусь спеціальну мембрану під скло по периметру заведено. І вона до мембрани даху приклеїна. Саме від снігу так і робили. Час покаже як це буде працювати.
  5. Поясніть будь ласка, що саме не так? Там парапети нижче - до 10см заввишки. Навіщо вікно щє вищє? Бортик на якому конструкція 5,5 см.
  6. Встановлення зайняло два дні. Дуже ретельно хлопці все утеплювали та гідроізолювали. Але виготовлення прострочили на 2 місяці.
  7. Поаккуратнее на поворотах. Вам никто ничего не должен. Например, под фактурные обои под покраску нахрен шпакля не нужна. Если конечно у штукатуров достаточно прямые руки.
  8. Можно подробнее почему Вы так считаете? Под обои это хорошая экономия времени и денег.
  9. Я не дуже і шукав такий варіант. Але питав звісно. З кольором там були питання. Плюс в мене не круглі водосточні труби, а майже плоскі, тож з переходами теж були би питання. Взяв французів - Nicoll xn----7sbhwchpmb5ao.com.ua/ua/p1326932145-truba-vodostoka-kvadrat.html
  10. Соррі раніше не написав які матеріали використовуються. Грунт для газоблока - Ceresit СТ17 Супер Клей для ППС - Ceresit СТ83 Армування - Ceresit СТ85 та сітка СТ325 (звісно щє кутки та привіконі профілі) Грунт фарба - Ceresit СТ16 Фінішний шар - Ceresit СТ60 та мозаїка Caparol
  11. Закінчили армуючий шар штукатурки. Завтра вже планується нанесення грунтуючої фарби.
  12. Ось на такі дюбелі закріпити metalvis.ua/ru/catalog/prod-92o60-887000450000-djubel-dpp/ Я на такі дюбелі в селі обрішітку кріпив та вагонкою обшивав хату. Два роки політ нормальний
  13. Я знаю де в пирозі використовують СТ16. Я перед тим як обирати виконавців дуже щільно вивчав технології, для розуміння на співбесіді з потенційними виконавцями. Двох з цих причин відкинув. Але в цьому моменті в нас вийшло так що погляди розійшлися. Виконавця знайшов на работники.уа. Він там зареєстрований вже 10 років, і має купу схвальних відгуків (за ці роки).
  14. Це те, що я хотів зробити в першу чергу. Але виконавці наполягають, що це не дасть нічого (20 років досвіду). Кажуть що обов'язково спочатку нанесуть на еппс кварцеву грунтовку (СТ 16), і от оце дасть результат. В нас вже було декілька раундів обговорень з цього приводу. І вони наполягають саме на такому методі. Поки, в мене не має приводу їм не довіряти, на даний момент все що вони робили, було зроблено згідно з техкартами церезіту (який і використовується в пирозі).
  15. В мене плита тераси фактично єдине ціле з плитою будинку (через терморозрив звісно). Тож щоб волога з відкритої тераси не потрапляла під стіни та під панорамне вікно, я роблю гідроізоляцію
  16. Зашив проріз над вхідними дверима. Тепер там буде рівна стеля (після утеплення та штукатурки).
  17. Виклав борт із плитки (відокремлює террасну плиту та панорамне вікно) та зробив перший шар гідроізоляції.
  18. Почали утеплення будинку. Вікна я локально закрепив піною. На дверних конструкціях повністю видалив псул та запінив.
×
×
  • Створити...