Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сентябрь33

Пользователи
  • Публікації

    53
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Сентябрь33

  1. Тільки таке знайшов, все гамузом в кучі лежить, ледве вибрав що потрібно.
  2. Що Ви скажете з приводу магістралі зовні будинку в грунті? Зовні завжди доступ буде якщо що. Заплутався . 🤔
  3. За стіною е площа , метри три, відступити пів метра і протягнути магістраль 110 по вулиці в землі.З наружі зробити вихід під 45 градусів і підняти по фасаду фан 110 трубою. Ось два малюнки як в середині дому магістраль і як знаружі. Варіант з наруже привабив, і копати легше і доступ буде якщо що.І грунт в домі не чіпати .Логічно краще по вулиці, а як технічно 🤔
  4. А чі є сенс магістраль 110 вести з наружі будинку, а з будинку підвести туди 50 труби.Це мені сусід каже, мовляв і доступ завжди буде, якщо що то можна викопати, а так засиплю і залью зверху і все🤷Всі заливають і начебто проблем немає .
  5. Такий спосіб виводу фанової труби підходить? Я вище малював . Не знаю ще який унітаз буде, ще пісок на підлозі, а інсталяція ж начебто на чорнову стяжку ставиться.Почав копати траншею від каналізацію.
  6. Я так зрозумів ось таку картину.І наприклад якщо буде раптово інсталяція , то клапан нормально почуватиме себе в тому коробі за нею? І підкажіть фітінги обов'язково оранжові, чі можна і сірі в грунт.?
  7. Типу так? А що з приводу фанової труби підкажете?А ще скажіть під інсталяцію або класику однаково виводиться вихід, а рівень з підлогою?
  8. Колись Мастерок писав мені що нівякому разі не туліть керамзіт в стяжку 🤷Чоловік з досвідом.
  9. Грошей зовсім немає, ще і без роботи залишився. З ппр самотьок кажуть не дуже. Краще метал. Ну і від електрики не хочу бути залежним. В мене товариш бізнесмен, гроші має, зробив поли по грунту і опалення метал, сказав чим простіше тім краще 😁
  10. Вітаю.Находжуся на етапі планування каналізації, фанову трубу хочу вивести одразу за унітазом на вулицю і пустити стояк по наружі будівлі. Чі можна так? Будинок одноєтажний. І чі потрібна фанова взагалі? Яма буде типу септіка, два крлодця по два кільця,перший герметизую , другий буде дренажний.Ось намалював як зміг.Трохи заплутався у всіх цих фітінгах, але начебто щось намудрив.Заплутався як найправильніше все це зеднати між собою 🤔
  11. Доречі поли звичайні, не теплі планую.Фінанси жмуть. Судячи з останніх реалій напевно буду робити опалення металом самотьоком так би мовити.Бо як показала практика, світло сьогодні е а завтра пару днів не буде 😔 І дякую вам велике за поради.🤝
  12. Ну підсипав згідно планованого пирога.Виходить якщо зменшувати бетон то треба підсипати ще піску🤔 Трамбував в ручну, зварив трамбовку з підкладки жд.Взяти віброногу тут немає можливості.Трамбував добре, думав помру. Зачекаємо що скаже Мастерок.
  13. В мене в батька в ванній зазоблок як чистова, і наверх плитка, стоїть 🤷я також так думав, але передумав 😁
  14. В старому будинку зняв деревянную підлогу, виніс пухку зеплю, та засипав піском з утрамбовкою та проливкою.Рік воно влягалося,робив інші роботи.Дехто казав що і так можна, на пісок еппс і чистову, та майстерок порекомендував чорнову також.Бо були негативні випадки.На 378 сторінці в цій темі я писав. Планую такий пиріг: Плівка Чорнова 10см з сіткою Еппс 10см Плівка Чистова 8 см. з сіткою
  15. Ну Мастерок рекомендує сітку і в чорнову і в чистову.Армувати чорнову напевно потрібно бо бувае що місцями може грунт просісти.
  16. А з приводу плівки? Чи можна вбивати кілки з арматури , як би пошкодить плівку.Читав що ви ставите на болти які вкручуете в еппс і використовуєте УД профіль як маяк.Але в мене поки що грунт з плівкою.Як ставити маяки в моєму випадку ? Дякую.
  17. Вітаю. Потрібно залити чорнову стяжку в кімнатах, кімнати не великі.(Поли по грунту) стяжка буде товщиною 100мм.З фундаменту залишився пластивікатор.Маю таку халявну сітку 2*0,5 м , вічко 65*65, дріт 2,2мм. Чи можна використати таку сітку ?Між собою зв'язувати карти вязалкою?Щоб не витрачатись на нову і чи підійде такий пластифікатор? Також цікавить , планую плівку кинути на пісок і ставити маяки на прутки арматури,нічого що арматура проб'є плівку? Чі критично це? Підкажіть будь ласка по моїм задумкам.Дякую.
  18. Підкажіть трап з флянцем я так зрозумів це виступ навколо трапу? Бо пишуть з флянцем та без а візуально різниці не бачу.
  19. Ще не прокладена каналізація та не залита навіть чорнова стяжка, напевно ж потрібно визначитись з білим братом 🤔
  20. Просто цікаво за такий бюджет краще інсталяцію розглядати чі напольний, ну для прикладу bt.rozetka.com.ua/ua/devit_3010110/p100994467/ . bt.rozetka.com.ua/ua/aldo-ac18682/p437472596/ Бо може бути так що за такі кошти краще буде напольний ніж дешева інсталяція(мається на увазі повний комплект, готовий до установки ), ось що я мав на увазі.Ну для прикладу ось інсталяція homeinside.com.ua/p2231161276-komplekt-5v1-installyatsiya.html Мо не так сформулював , вибачаюсь. Що буде практичніше , може дійсно класика , зручно та без всілякий ускладнень .
  21. Ну в бюджет 8тис щось пристойне можна?
  22. Зараз не можу вибрати в частний дім інсталяцію чи звичайний безобідковій унітаз? Ціни зараз дуже кусаються, бюджет кульгає.Що підкажете ?
  23. Ну вже закупив блок.Відлив надійний фундамент для внутрішніх перегородок, армую ряди, думаю все буде ок.А там побачимо.
  24. Ну логічно я так і подумав, але думаю перепитаю на всяк випадок. Оце ж і буде стіна під кухню з першого посту в темі.А армувати кожен 3 ряд також?
×
×
  • Створити...