Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andrew Sh.

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Andrew Sh.'s Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Уже год на форуме
  • Начало популярности
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Приблизно як в мене - криниця 10 кілець і по горизонталі десь 15 м. Насос посередині 9-го кільця. Дебет тільки для дому, зате чиста, можна пити. А на полив не вистачає, тому планую свердловину. Гідроакум італійський Imera 50 л., теж 9 років працює, навіть грушу не міняв ще. Знаходиться в будинку, взимку на трубах, що йдуть до нього конденсат, але це не проблема. Чому вибрав не поверхневий? Бо для чого, щоб він шумів на поверхні, не розумію. P.S.: в сусіда була проблема - Водолєй запісочило, крильчатка стерлась чи що, то її замінили на шпалерному ринку, далі працює.
  2. Я брав Водолєй в 2015, ще тоді казали, що вони вже "не ті", погіршились) Але досі працює. В криниці. Але для свердловини візьму Нідл.
  3. Це мабуть треба 16-ми трубами і одним контуром все робити, щоб такі перепади відчувати) Ну і що з тим насосом станеться, як він буде включатись декілька разів, поки ви в душі миєтесь? ГА 50 л., насос Водолєй, все прекрасно вже 9 років.
  4. А взагалі варто економити на цьому чи краще зробити дорожче, але з більшим дебетом і чистішу?
  5. Макарівський (вже Бучанський) р-н. В нас криниця, для будинку вистачає, вода придатна для пиття з невеликим доочищенням. Потрібна свердловина для поливу газону та городу. В різних сусідів або 33-38 м. полтавський, або 75-90 бучацький. Полтавський - відчутний запах заліза і набрана в банку вода буріє. Чи придатна така вода для автополиву чи вона заб'є форсунки? Бучацький значно чистіше, але ціна в 2,5 разів дорожче.
  6. Хочу порекомендувати. Imera - працює вже 9 років, ще навіть мембрану не міняв.
  7. А як у них з кольоростійкістю? (графіт)
  8. Вчора бачив такий приямок - одразу з дренажним насосом і поплавком. Це дивно виглядає. Я б робив бетонне дно з гідроізоляцією.
  9. Щоб на сонці не лежало внизу ділянки можна зробити маленький колодязь дренажем в землю. Що ви все-таки думаєте про колектор в підсобці? Чи краще вести всі труби до приямку свердловини?
  10. І чи нормально зробити колектор над землею? Просто свердловини ще немає і мені було б зручніше довести контури 20 мм. до колектора, а коли свердловина буде, товід неї до колектора - 32 мм. Воду з 32 мм. спускати в приямок, а воду з контурів - в кінці цих контурів.
  11. Добре, а якщо зробити самотьоком, але не в приямку, а в кінці контурів поливу? (просто контури будуть йти вниз по схилу).
  12. о, якраз замовив унідельту. Про терморезисторні навіть не чув, зараз гляну. В статтях про полив бачив лише компресійні. Для них не буває ніякого клею? Ще таке важливе питання - чи можна щоб декілька контурів автополиву (ПНД 20 мм.) зійшлись до колектора над землею, наприклад, в холодному підсобному приміщенні. І там же в колекторі передбачити клапан для продуву компресором перед зимою.
  13. Доброго дня, який мінімальний розмір приямку свердловини, щоб розведення не промерзали? Там планується лише поворот на будинок і на полив, залазити туди було б не обов'язково.
×
×
  • Створити...