Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дмитрий Давыденко

Пользователи
  • Публікації

    131
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Дмитрий Давыденко

  1. я так розумію ви будуєте такі будинки. скільки ви зазвичай робите?
  2. Підкажіть, будь ласка, яка повинна бути ширина цієї лобової в барн хаусі? є якийсь стандарт?
  3. ну так це з другий стиль. ви б ще спитали навіщо металеві, якщо можно зробити з дерева)
  4. В мене вже змонтовані сходи, хотілося б зробити перила як на картинці нижче, але не хочеться різати болгаркой та зварювати метал в будинку. Можливо хтось підкаже як змонтувати на болтах? або може підкажете де купити такі готові поручні?
  5. а можна назву засобу? я розумію що ямки залишаться, але б самі окалини прибрати. вікна великі, новий склопакет зараз не на часі ставити.
  6. Не дуже гарні будівельники залишили окалини від сварки на склопакеті. Підкажіть, будь ласка, чим можна їх прибрати.
  7. так. буду вдячний. покривали одним шаром без шліфування? бо я спробував нанести один лак на обороті сходинки і він підняв волокна деревини. хочеться просто нанести лак і забути, без шліфування.
  8. Порадьте, будь ласка, гарний лак або масло для сходів. Треба покрити сходи чимось практичним, без кольоровим, матовим.
  9. Сьогодні розпалював піч камін Довре Сенс 103 і в мене почав валити дим з отвору позаду каміна, через який подається повітря. Скоріше за все погана тяга та й погода сьогодні була не дуже. Цю проблему я вирішив. Але цей патрубок позаду взагалі вигадали для підсоса повітря з вулиці. Чи є сенс пробивати дірку в стіні та робити підсос повітря з вулиці? чи енергоефективно це?
  10. Підкажіть, будь ласка, бюджетний варіант штукатурки під бетон. Хочу оздобити підпірну стінку з фундаментних блоків. Або можливо хтось знає інший сучасний варіант оздоблення.
  11. В мене точно такі самі склопакети як у Вас і немає ніякого зеленого відтінку, а я б його точно помітив. Та й видно з Вашого листування з Ольгою, що Вона Вас попереджала, що може бути відтінок. Ці вікна в цілому дуже гарні і я думаю Ви в подальшому зрозумієте це. Дивно, що Ви не перевірили вікна коли вони до Вас тільки приїхали. Ви дочекались монтажу та потім вирішили не платити. І мені здається, що Вам не має сенсу судитись з Ольгою, дешевше буде виплатити залишок грошей Ользі. Стосовно Ольги : Я перешукав дуже багато віконних компаній і зупинився на Ользі. Це дуже кваліфікований спеціаліст. Мені здалося, що ця людина жеве вікнами, це реально її хоббі і вона знає про вікна все. Я не з Києва, але мені вигідніше вийшло замовити з доставкою в своє місто ніж купувати незрозуміло що у продавців в моєму місті. Я дуже довго виносив мозок Ользі, а Вона відповідала на всі мої питання. Тому я не розуміє, що Ви зробили щоб вона почала матюкатись. Все було доставлено швидко, все гарної якості і без всяких там зелених відтінків. Тому раджу Вам бути чоловіком, не ображати Ольгу і закрити питання в законний спосіб.
  12. профлист розглядаю, але хочеться щось більш оригінальне)
  13. Підкажіть, будь ласка, які є бюджетні варіанти паркану. Залили бетон для цоколя паркану, почав вивчати ринок та трохи здивувався вартості забору жалюзі)
  14. Добрий день, допоможіть з вибором дверей. треба для будинку, також з іншого боку пластикові двері на терасу. Двері будуть під козирьком. Розмір отвору 2,05х0,95. можна зробити більшими. Треба якісь мінімалістичні та сучасні, будинок в стилі барн хаус
  15. Сушарка водяна UNIO LD W 800-500-7 Новый в коробці. Не був в застосуванні. Продаю тому, що передумали встановлювати сушарку взагалі. продам за 3200грн
  16. Яка в середньому витрата штукатурки під фарбування на 1м2, якщо наносити її на вишпакльовану стіну фінішною шпаклівкою?
  17. Добрий день, Підкажіть, будь ласка, це гарна шпаклівка чі можливо є щось краще за такі гроші а може й дешевше? Це для шпаклівки під фарбування.
  18. Добрий день, Прошу порадити гарну та не дорогу фінішну шпаклівку під фарбування.
  19. Через вент канали в перестінку з гіпсокартону. Тобто на другому поверсі можна зробити витяжку в коридорі а приток в кожній кімнаті? Це просто в програмі так названо. На другому поверсі всі спальні.
  20. Короче я решил все таки поставить ПВУ с Рекуперацией модель CH-HRV3K2 ПВУ на 350-400 кубов. Ниже примерная развожка вент. каналов. Красным нарисовал вытяжной, синим приток. ПВУ будет установлена на чердаке
  21. Доброго дня, Підкажіть, будь ласка, які зараз є варіанти економії на кухні? де краще замовляти? Знайшов майстрів у своєму місці, вони пропонують на блумі все зробити. Чі це гарна пропозиція? Який взагалі середній цінник за 1 м2 або 1м.п. кухні?
×
×
  • Створити...