Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Torre-del-Litochky

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Torre-del-Litochky

  1. Вітаю, літня дача, 30м площа кімнати, взимку інколи буваю і воду не виливаю з системи, є керамічна панель, але 24 години шпарити її не дуже раціонально, яку температуру порадите встановити на термодатчик, щоб вода не замерзла. Електрик рекомендує вкл на +5, викл на +10 Чи не забагато? Мета, щоб не промерзла вода в системі. Дякую!
  2. дякую за корисно-приємні ( 5 квт і про дверцята) і навіть єхидні (про обігрівач) відповіді, шукаю наразі майстра перевіреного, щоб порадив, купити я куплю, коли світла не буде - краще все ж запастися пічкою. А нема так нема - буду шукати в кабаниках и на олх)
  3. Я не знаю різницю, може й буржуйка. В мене будиночок з ремонтом, підвісна стеля, потрібно, щоб це все не постраждало)
  4. Люди! Йде зима, от думаю собі купити пічку - 30 м будиночок - порадьте пічку на дровах і майстра , бюджет на пічку не дуже щоб обмежений, але раціональний, розпалюватися буде наразі 1 -2 рази на тиждень, а там ніхто не знає... ну і таку пічку, щоб блондинка сама могла вправитися) Майстер пічних справ має бути досвідчений і вдумливий. може хтось кого порекомендує. Броварський р-н.
  5. Хочу зробити якісний білий штакетник, порадьте де купити дерево, потрібна суха строгана дошка, бажано Бровари або лівий берег, може хто робив і знає. Також чим обробляти краще, щоб довше стояв.
  6. Може хто здасть свого майстра по благоустрою, ландшафтника, який зможе по моєму детальному плану зробити розмітку, трошки вирівняти ділянку тощо. Літочки. Дякую!!!!
  7. Порадьте перевіреного майстра - потрібно пробурити свердловину 70м і зробити каналізацію - будуть жити 2 особи ілітку. Броварський р-н. Дякую!!!
  8. Мені не тендери потрібні, а креативна людина - дизайнер, послуги якої хтось порекомендує, бо вже користувався.
  9. Порадьте душевного ландшафтного дизайнера - зонування ділянки тощо. Може в кого є досвід. Будівлі немає - потрібен грамотний підхід щодо зонування, де що буде і які дерева лишити, ну і в наступному послуги озеленювача. Порадьте творчу людину з ідеями.
  10. Фото зелених зарослів?))) Вже розчистили ділянку. Потрібна людина спланувати де що буде.
  11. Купили захаращену ділянку, але на ній є плодові дерева тощо, вирубати можна швидко, потрібна консультація що за дерева, чи варто лишити Ну і майстри розчистити ділянку. Поділіться, плиз!
×
×
  • Створити...