Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Doctor Haus

Пользователи
  • Публікації

    29
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Doctor Haus's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начинающий собеседник
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост

Recent Badges

16

Репутація

  1. Дякую,тільки не зрозумів чому ширина зменшиться ?Це якщо ставити автоматику то вплине на ширину?
  2. Привіт! У мене участок розташований на уклоні і ворота завжди відкривались всередину,але були проблеми зимою(сніг,лід і.т.д.).Зараз хоче покласти на проїзд тротуарну плитку і питання ,чи можна зробити щоб ворота відкривались назовні(по плитці лід не сильно подовбеш.)Питання? Чи взагалі так можна робити і які варіанти щоб переварити петлі(ворота металічні)? Дякую.Фото,яку знайшов,але хоча б ворота видно.
  3. У мене такий самий генератор і хвилин він не рахує .Але 2700 годин! Мабуть щось дійсно не так.У мене 30 мотогодин на дисплеї які світяться в останніх двох віконцях дисплею і хвилин він не висвічує.Можливо коли "перевалить за 100 м.г. остання строчка буде рахувати десяті!!??Хоча так згоден,що 2700 годин це дуже багато для китайця.Можливо поспілкуюсь з продавцем,просто ради цікавості!
  4. Ось пропрацював 2700 годин і ще живий.А хтось тут говорив ,що китайці не змоможуть.www.olx.ua/d/obyavlenie/generator-benzinovyy-vitals-master-kls-6-0bet-6-0be-IDQCi6r.html У мене також Віталс 5.0 КЛС поки-що без нарікань. Хоча також зараз свій вимушено продаю тому,що треба на дві сімї розділити і необхідно два менш потужних.Мене все влаштовує до того ж поставив на нього газ карб і працює від газової мережі(у мене слава богу з світлом поки нормально і тому напрацювання зовсім ніяке(30 мотогодин)).Говорять,що серія КЛС у них гарна.
  5. Привіт!Питання по суті-генератор підключений до будинку перемикачем 1-0-2.Як правильно підключатись щоб продовжити йому(перемикачу) життя? Заводити генератор,включати на ньому автомат,а потім іти до щитка і врубати Хагер 1-0-2 який буде уже включатись під навантаженням(орієнтовно 1.5-2.2 кВт-запускаються три холодильника+світло де забули вимкнути ну і роутери,зарядки всякі і т.д.) ,чи відразу перемкнути його на генераторну лінію і вмикати навантаження уже автоматом,що на генераторі?(ще уточнення перед Хагером стоїть Зубр(реле що вимикає лінію при перенедострумі і там 30 сек. затримки т.е. навантаження іде на Хагер тоді коли він уже переключений на генератор)Дякую.
  6. Його розбирали уже там скрізь "люмінь"💨.Не той уже Єдон.
  7. Тут навіть в назві компанії лишня буква затесалась.А ось оф.сайт нібито ks-ukraine.com.ua/
  8. Проверили? Все соседи на месте??😇Действительно,а кто-то думал об этом??? А если сосед в это время решил розеточку починить!?Хорошо если, как у меня, не жалко его будет,вся улица только спасибо скажет (если узнает кого благодарить еще и передачки носить будет)😀
  9. Цей 3-х фазний ???e-altsest.com/ua/elektrogeneratory/generatory/benzinovye-generatory/generator-benzinovyj-genergy-candanchu-7-kvt-230v400v
  10. Якщо можна детально про вашу систему (бажано зрозумілою для чайників мовою,якщо з фото то взагалі ідеально).Дякую
  11. Привіт! На роботу (невелика АЗС с\г підприємства- на заправній колонці стоїть насос 1.2 кВт) потрібен генератор 380 Вольт -3 фази.Чи реально зараз купити не дуже дорогий 3-х фазний генератор (реально 3-х фазний а не те що пишуть ).Уже є досвід- купили ось такий technoexpert.in.ua/ua/p1691435833-generator-benzinovyj-faznyj.html (типа три фази ,а по факту їх там немає,у всякому разі запустити насос так і не змогли,хоча продавеь запевняв,що 3-х фазний.Можливо щось треба у ньому переробити??Хто знається на цьому?Дякую!
  12. Дивився Під навантаженням.Без навантаження не додумався подивитись.Вольтаж в цей час показу. під навантаженням до 4- кВт стабільно 224-228 вольт.Все праює нормально.Тільки ЛеД лампочки дешеві поморгують трохи.А ті що дорожчі світять нормально.Мікрохвилівка,індукційна мультивака,кавоварка Де Лонгі, холодильники працюють без видимих змін.
  13. Привіт! Генератор Віталс КЛС 5,0 БЕ .Поставив газовий карбюратор під магістральний газ.Все праює добре(поки-що 8 мотогодин).Звернув увагу,що при роботі на табло коли переводжу на вимірювання частоти він висвічує в районі 53-54 Герц.Це критично?Можливо на газовому карбюраторі добавились обороти?(Але по відчуттям ніби-то все так як і було)(Як зменшити оберти )Коли був бензиновий карб то на Герци не звертав увагу, можливо так і було,але при перших пусках з нового ніби було 50-51 Герц.Дякую хто відповість.
  14. Привіт! Підкажіть по маслу в 4-х тактний генератор бензиновый Vitals Master KLS 5.0be.При покупці продавець рекомендував comma x-flow 10w40.Тепер думаю чи треба щось змінювати чи нормальне масло ,заливати і далі.
  15. Де брали,якщо не секрет і ціна?
×
×
  • Створити...