Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

igor234

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем igor234

  1. Ті дирки в рамі які ви назвали для вентиляції насправді називаються водовідведенням їх функція відводити воду яка збирається між створкою і рамою,також таке водовідведення є в самій створці і відводе воду між склопакетом і створкою.Вам потрібно опустити рівень підлоги щоб звільнити отвори водовідведення в рамі ,або підняти вище самі двері.Ті отвори в рамі це своєрідний дренаж металопластикових вікон який ви перекрили от від цього і вода.
    • Лайк 1
  2. Бетонная многоэтажка, окно с 2000 года профиль "ШУКО" ставила уже на то время старая компания "нагель фенстер" что то такое. Из 4х стен 1.5ы выходят на улицу, 0.5 в каридор, 1а вентиляционный стояк, и 1а в соседнюю комнату.

    2е стены (улично-коридорные) изнутри пенопластом 1.5-2 см "утеплены", стоит батарея 8 секций люминий "новафлорида" греет но кисловато.

    С тем что потеет смирился, но оно тупо промерзает, за окном -15 в комнате померял +(15-18 ).

    На профиле видно тоже капли воды.

     

    Можно ли и как устранить, и с чем связано такое явление!?

     

    Ваш стіклопакет має мостик холоду, майже у всіх склопакетах використовують алюміневу дистанційну планку ,та що між двома стьоклами,це ахілесова пята таких стіклопакетів,е склопакети з пластиковою дистанційною планкою в них нижча передача тепла тому вікна коло штапіку непромирзають і не так сильно потіють.

×
×
  • Створити...