Павлухан Опубліковано: 3 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2008 есть ножовка по газобетону ( 2 шт ) цена 160 грн ( за 1:)) пр-во чайна, но на вид выглядят качественно , для себе тоже взял. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 6 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2008 Можешь фотку выложить? И есть ли в ней смысл - а то мои пилят обычной... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 6 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2008 Можешь фотку выложить? И есть ли в ней смысл - а то мои пилят обычной... На ней наварен победит на зубья. А обычная менее долговечна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 7 квітня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2008 Можешь фотку выложить? И есть ли в ней смысл - а то мои пилят обычной... вот такая(ссылка на изображение устарела) насчет смысла .. инструмент должен облегчать работу (ИМХО) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 7 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2008 уточню у строителей - желают ли такое чудо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invi Опубліковано: 8 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2008 а тут она дешевле www.rosribprom.com.ua/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=332 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homeowner Опубліковано: 3 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2008 А я своим купил электроножовку. Нет, неправильно. Не своим а себе! Вещь! Работы ускоряет на несколько нескольков порядков. Надеюсь что и по дереву здорово облегчит жизнь и ускорит процес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таня Михайлова Опубліковано: 15 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2008 Если предложение еще в силе - заберу обе ножовки. Написала в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз