EugeneH Опубліковано: 1 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2009 Зайшов сьгодні в меблевий супермаркет (на Окружній біля Епіцентру) Тисячі квадратних метрів заставлено помпезним непотрібом... Не була навіть окові за що зачепитись, де я буду меблюватись?... Сумні мої думки розповзлися вшир - цеж не тільки меблі! Теж саме з продуктами - про ковбасу я вже говорив раніше, та ж історія з м'ясною нарізкою - брав колись запечену буженіну - спаскудилась. Твердого сиру - що є у продажі їсти не можна, а ті пару сортів що більш-менш - в продажі не знайти. Хорошого сиру моя сім'я з'їдає десять кг на місяць, а того що тут купуємо - і до кілограма не дотягує. Масло і те зникло - одні спреди ... Ех!... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
misha-putrovka Опубліковано: 1 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2009 Да уж .. горько Хорошие продукты все реже в продаже ... нашел настоящий грушевый сидр прям из бочки (правда в юрмале) ... наслаждаюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 1 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2009 Да уж .. горько Хорошие продукты все реже в продаже ... нашел настоящий грушевый сидр прям из бочки (правда в юрмале) ... наслаждаюсь Джордано Бруно пострадал за меньшее..... Но тоже издевался над народом - "она круглая......она вертится... нашел... нашел!!!... эврика...." Или это не Бруно был, а его брат Ахмед-Архи - мед? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз