Sergei Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 Продаю остатки обуховского газоблока размера 200*300*600. Осталось примерно 15 м3 целого. Из них примерно 8 м3 в палетах. Битые блоки отдам бесплатно при условии, если заберёте всё. Цена: 300 грн/м3 Самовывоз из Бортничей. Тел: 067-7685003 Татьяна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рамон Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 Продаю остатки обуховского газоблока размера 200*300*600. Осталось примерно 15 м3 целого. Из них примерно 8 м3 в палетах. Битые блоки отдам бесплатно при условии, если заберёте всё. Цена: 300 грн/м3 Самовывоз из Бортничей. Тел: 067-7685003 Татьяна Бронь до выяснения !! Утром отзвонюсь . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 я второй на очереди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йосып Опубліковано: 2 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2014 третим буду в очереди в личку если что инфу када и куда приехать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рамон Опубліковано: 2 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2014 Бронь до выяснения !! Утром отзвонюсь . Созвонился , выяснил детали ... посоветовался с спецами... Бронь снимаю , спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergei Опубліковано: 2 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2014 третим буду в очереди в личку если что инфу када и куда приехать Договориться о том когда и куда можно приехать можно позвонив по телефону указанному в первом сообщении. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergei Опубліковано: 2 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2014 Газоблок сегодня забрали. Предложение более не действительно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз