Flesh09 Опубліковано: 23 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 всім привіт і так переглянув уйма проектів, так і готового не найшов тому трішки погрався в архікаді, правда не спец але все ж таки з критерій вибору було: 1. не громістке з малою кубатурою 2. два повноцінних поверха 3. без цокольного поверху 4. гараж окремо 5. на першому поверсі дві кімнати, одна з них не менше 20 кв. (вітальня) 6. кухня роздільна прошу покритикуйте, а то я повний нуль (форум перерив вздовж і поперек) :drinks: щодо зовнішнього вигляду, фасаду і кольорів - то це так прикидка, основне планування та доцільність... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleks_inc Опубліковано: 23 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 А де у вас топочна, комора, простірочна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 23 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 А де у вас топочна, комора, простірочна? паливної не буде)) турбо котел в кухні комара - без потреби, планується окрема добудова у вигляді гаражу, літня кухня і т.д. пралка у ванній кімнаті якось так .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 23 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 Я збираюсь побудувати щос дуже подібне. От тут писав про це, може згодиться www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1688327&postcount=37 . Сам проект буде вже готовий до кінця тижня, так обіцяють. Мені здається, шо "мій" проект більш збалансований за Ваш... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 23 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 Мені здається, шо "мій" проект більш збалансований за Ваш.. у мене це просто "нарізки", або як кажуть чорновий варіант, ну з чогось треба починати )) дякую за ссилочку, але це більш похоже на сучасні "сільські" будинки, де довгі темні коридори з верандами (в моєї тещі так, не сподобалось, не раціональне використання пустоти ) як кажуть на вкус і цвет... обов'язково покажіть вже готовий проект :drinks: всім дякую за критику, все буду брати до уваги :beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 23 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 (змінено) ...дякую за ссилочку, але це більш похоже на сучасні "сільські" будинки, де довгі темні коридори з верандами (в моєї тещі так, не сподобалось, не раціональне використання пустоти ) як кажуть на вкус і цвет... Я ж писав, що веранди не буде в мене, бо вона буде закривати світло у вітальні та кухні. А от довгих коридорів я у своїй ссилці не побачив... А то шо хата буде дійсно "сільська"..., я не дуже хочу аби будинок сильно виділявся на загальному фоні... є причини... Змінено 23 липня 2012 користувачем SergeUA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 23 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 SergeUA, а дійсно, про веранду я шось провтикав... який бюджет будови? цегла? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 23 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2012 SergeUA, а дійсно, про веранду я шось провтикав... який бюджет будови? цегла? Цегли не буде... на лицювальну не вистачає грошей, а зовнішня стіна з цегли - холодно... тому зупинився на газобетоні 400 мм. Щодо бюджету - от отримаю проект наприкінці тиждня, тоді точно порахую Але є бажання не вилізти за 55-60 тисяч доларів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 24 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2012 ... обов'язково покажіть вже готовий проект :drinks:... Перша редакція... www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1706519&postcount=38 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 24 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2012 Перша редакція... www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1706519&postcount=38 а можна якось скрини зробити, бо в мене файл не відкривається (автокат шолє?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 25 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2012 а можна якось скрини зробити, бо в мене файл не відкривається (автокат шолє?) Ага, AutoCAD... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 25 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2012 паливної не буде)) турбо котел в кухні комара - без потреби, планується окрема добудова у вигляді гаражу, літня кухня і т.д. пралка у ванній кімнаті якось так .. Как кладовую можно использовать подлестничное пространство? Пылесос поставить, доску гладильную и т.п. групногабарит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 25 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2012 а можна якось скрини зробити, бо в мене файл не відкривається (автокат шолє?) Зробив..., як вийшло так вийшло... краще не зміг. www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1707555&postcount=42 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 28 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Как кладовую можно использовать подлестничное пространство? Пылесос поставить, доску гладильную и т.п. групногабарит. так можна :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз