HumanKM Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 Було придбано ділянку в бажаному районі, пошуки зайняли пів року. Починаємо: Пробив скважину 27 метрів, до дзеркала води 11 метрів, для отримання більш-менш нормальної кількості води закопали 5 колець. Залив кришку під квадратний люк з заготовками на два крани. Чекаю коли РЕС дасть світло. Фото ришта для заливки кришки. Зробив дренажну яму для відводу дощової води. Щебінь 40/70 6 кубів. Все загорнуто в геотекстиль 200 г/м.кв посередині вставив 160у трубу з насверлиними дірками, для того щоб візуально оцінювати як там справи та при необхідності викачувати через неї воду. Зверху колечко 1м. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 14 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 15 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2016 Сьогодні вирили котлован 9,5 годин роботи екскаватора 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 16 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2016 Сьогодні зробили повторну розбивку і по ній підстругали стіни після екскаватора. Почали вистругувати грунт вручну, щоб отримати нерушену почву для фундаменту та підлоги підвалу. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ната_ДнДз Опубліковано: 16 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2016 С началом Вас!И-удачи! А фасады,планы и месторасположение будут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 16 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2016 Зробив дренажну яму для відводу дощової води. Щебінь 40/70 6 кубів. Все загорнуто в геотекстиль 200 г/м.кв Знизу краще було не давати геотекстиль, забьється та перестане пропускати воду. На форумі багато хто на цьому попікся. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 17 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2016 Знизу краще було не давати геотекстиль, забьється та перестане пропускати воду. На форумі багато хто на цьому попікся. дивно форум курю давно, а про таке чую вперше в мене за 700 метрів від моєї ями, братова точно така дренажка. вже років 6-8 працює, зауважень немає тож сподіватимуся що і в мене все буде ок, адже 20 тон землі та 10 тон щебню я виймати небуду. Добавлено через 6 минут С началом Вас!И-удачи! А фасады,планы и месторасположение будут? фасади і плани є я вмисно вирішив їх не викладати, викладатиму лише зроблене по факту я намагався кілька разів обсудити на форумі свій проект - і наслухався купу лайна з яким категорично не згоден, тому озброївшись висловов - О ВКУСАХ НЄ СПОРЯТ, пішов таки своїм, вже перевіреним шляхом, адже це третій будинок такого типу. крім того - коробка гнатиметься якщо все благо в наступному році. На цей рік заплановано лише підвал. Я точно визначився з контуром будинку, тому і роблю його, а поетажне планування невиключено, що буде перероблятися по ситуації, так як є в мене різні варіанти і є час для їх осмислення, а на капітальні стіни та пройоми в них це не вплине, тож я не поспішаю. Розташовано в м.Переяслав-Хмельницький 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 22 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2016 Спека та поточні життєві проблеми недають працювати наповну Сьогодні продовжили вистругування до нерушеної почви завтра продовжимо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 22 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2016 фасади і плани є я вмисно вирішив їх не викладати, викладатиму лише зроблене по факту я намагався кілька разів обсудити на форумі свій проект - і наслухався купу лайна согласитесь лучше услышать лишних идей и замечаний и почерпнуть нужное чем ничего. вам решать но имхо можно было бы и выложить тем более что еще обдумываете, м.б. чтото полезное ктото и набросил бы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 23 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2016 согласитесь лучше услышать лишних идей и замечаний и почерпнуть нужное чем ничего. вам решать но имхо можно было бы и выложить тем более что еще обдумываете, м.б. чтото полезное ктото и набросил бы. пробував - мене не влаштовує нехай ми це назвемо моїми тараканами в голові незнаю чи Ви мене зрозумієте - та є речі мною особисто випробувані на двох попередніх будинках, і ці речі для мене необхідні і важливі, а тут всі починають ліпити мені що я дурак і тд і тп, а я впевнений що то все мені треба і що проблем небуде. Тому і нехочу розсусолювати тут на купу сторінок розмови про мої плани. Добавлено через 15 минут Сьогодні ледь доробили заплановане - спека просто вбиває. Все дно вистругали чітко по рівню, прокопали траншею під лєнту для середньої кап. стіни. далі буде 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 26 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2016 незнаю чи Ви мене зрозумієте - та є речі мною особисто випробувані на двох попередніх будинках, і ці речі для мене необхідні і важливі, а тут всі починають ліпити мені що я дурак і тд і тп, а я впевнений що то все мені треба і що проблем небуде. Тому і нехочу розсусолювати тут на купу сторінок розмови про мої плани. Поддерживаю Порой доходит до того, что на стройфоруме, если ты начал стройку то априори - дурачек :D Одно нытье "зачем я начинал стройку" да "а нафиг оно тебе надо" ... Сам уже 10 лет строюсь (и еще наверное буду столь ко же ) и ни че, все гуд! Так что удачи, главное уверенность в себе! 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 27 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2016 Продовжуємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2016 не зупинямося впере, вперед, вперед... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 30 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 Вже набридли земляні роботи, але треба й далі лупати цю скалу... 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2016 підготовка дощоприймача та гаражної ливньовки 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YuV Опубліковано: 4 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2016 підготовка дощоприймача та гаражної ливньовки Цікавий початок. Варто підписатися... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2016 Продовжуємо завтра очікуємо арматуру 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2016 Доробив ливньовку і прийняв на майданчик метал завтра свято - робити не можна то ж до п"ятниці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2016 почали в"язальні роботи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2016 Армування під лєнту зроблено 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jara Опубліковано: 9 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2016 Супер,все так акуратно.І я підпишусь.У вас хороший проект,тільки тамбур більший треба.Підготовчі роботи самі важчі,потім все легше піде.Успіхів вам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 10 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 липня 2016 спішимо, щоб залитися до дощів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2016 Супер,все так акуратно.І я підпишусь.У вас хороший проект,тільки тамбур більший треба.Підготовчі роботи самі важчі,потім все легше піде.Успіхів вам. Цікаво, а де Ви проект тут побачили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jara Опубліковано: 11 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2016 Цікаво, а де Ви проект тут побачили? В іншій темі, але обговорювати це не будем....і потягнув мене хтось за язик Дуже приємно дивитись ,коли так акуратно будують!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2016 скоро шкіра з пальців позлазить від вязальної проволоки та сіток 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз