Валерий Валентинович Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 (змінено) Назначена дата осенней встречи 2012года - 10 ноября (суббота) на 11-00 Встреча будет проводиться в Украинке, у форумчанина sokol-bmw. Инициативная группа организаторов собрана. Цена вопроса как и всегда 150 грн,предоплаты не нужно,бейджи платные. В этой теме не флудим, а только сообщаем кол-во желающих быть на встрече. Схема проезда: Змінено 2 листопада 2012 користувачем Валерий Валентинович 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 первый на в смысле, планирую быть в количестве 1 человек Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Буду.Ж-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Дебютирую. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glirus Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Не буду... дата не совпадает с моим приездом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 кажется, + 1 ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Будем. Нас 2 - е, Лану привезем и назад доставим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uliko Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Себя забыла! +1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павел Артемида-буд Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Приеду. +1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 А с собакой можно? Тогда 1+Гектор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Я с супругой, +2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Тебя будет два??? Буду. Наверное, машиной. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 3 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2012 Не буду У крестницы ДР... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evpod Опубліковано: 3 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2012 +1, но точнее скажу в пятницу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firecode Опубліковано: 3 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2012 Не смогу быть, так как буду не в Украине (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Golos Опубліковано: 3 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2012 +2 Если ничего не помешает - буду с супругой. Правда к 12ти. Ехать буду с Харьковского, в машине 3 места, могу захватить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
REYDER Опубліковано: 3 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2012 А мне можно? буду - 1. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 4 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 +2 Соскучилась за всеми! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lion13 Опубліковано: 4 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 С Вашего позволения +2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_LE_ Опубліковано: 4 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 Дебютируем с Олей. (2 человека). только будем после 12... В машине будет 2 места - могу подвезти. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 4 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 Тогда 1+Гектор. Отмена. Не будем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleks_a77 Опубліковано: 4 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 Плюсуйте двоих! Буду с супружнецой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 4 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 Ух ты! Только увидел. Буду! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Планирую +2. Уточню в четверг . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Будем очень стараться попасть +2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз