Igorias Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Заказывал пару страниц назад 3 кг во Львов. Подумал, возьму 5. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 всіх записую..як будуть заморозки, поїду в село (бо там 500м+ грунтової дороги до оселі (((( ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lenulya1969 Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Добрый день. Мне тоже 5 кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 22 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2016 Так что там с черносливом? Продолжение истории будет или нет, ждать его или нет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 22 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2016 Ну судя по написанному выше, то человеку просто трудно доехать до объекта по такой погоде. Т.к. сейчас реально каша в полях. Поэтому остается ждать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 23 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2016 та буде буде...але то завіяло..то зараз треба танк брати щоб доїхати ((( сам злий з того всього 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 15 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2016 Когда планируете рассылку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2016 сливка в селі..так і не можу вирватись (((( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 15 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2016 Жаль...так надеялась до НГ. Столько приготовить хочу с черносливом. Думаю,надо ехать на базар,иначе до НГ могу пролететь... Но ждать Вашу все же буду:beer: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 24 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2016 Неужели нет возможности доехать до села? Уже и мороз был....:sad:Очень сливок хочется. Мой заказ уже не 3,а 5 кг. Аппетит возростает,а сливок все нет и нет... Ждем и надеемся! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 24 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2016 Та да, в тему посматриваем, а тут тишина 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2016 на свята вже точно їду....бензин бензином, а бабцю треба провідати...і сливки привезти 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 2017 Всіх зі Святами... Нарешті чорнослив в Тернополі....так що всім, хто бажає...відправляю Добавлено через 3 минуты Ц. 30грн/кг... Відправка - як завжди..як минулого року. Нова пошта (дорого), Делівері (дешево..але не всім зручно) По чорносливу: Перед вживанням промийте прохолодною водою (все-таки сливка збирається хоч і в чистих садах, але ж не миється перед сушкою...та і вплив диму). Для салатів, десертів, коктелів і т.д.: промийте, потім проваріть, потім відділіть мякоть від кісточки...і споживайте. (якраз салат зараз дружина робить з чорносливу, горішків і бурячка )) ) На узвари: промийте прохолодною водою і варіть (концентрація, цукор і ін. - за смаком)... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jennynikol Опубліковано: 6 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2017 Ура, дождались! Аппетитный какой!:D Мне 10 кг, как и заказывала, пожалуйста! Жду детали в личку. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 6 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2017 Ура, дождались! Аппетитный какой!:D Мне 10 кг, как и заказывала, пожалуйста! Жду детали в личку. Спасибо! А мне 5 пож., тоже жду в личку карту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 2017 Відписав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tochiy Опубліковано: 7 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 Nobel, з Різдвом Вас. Можна і мені 5 кг. Дані про картку в особисті, надішліть, будь-ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 7 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 (змінено) Ура! Мне тоже 6 кг . Давайте координаты для оплаты. Змінено 7 січня 2017 користувачем Проблема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veron- Опубліковано: 7 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 Мне 10кг пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZTania Опубліковано: 7 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 Доброго дня, прошу прийняти замовлення на 6 кг. Напишіть, будь ласка, реквізити для оплати в особисті повідомлення. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lenulya1969 Опубліковано: 7 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 И мне 5 кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nata1964 Опубліковано: 7 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 Мне, как заказыала, 10 кг и детали в личку, пожалуйста. А интаймом не отправляете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 Ще порада по чорносливу. Мені, наприклад, було зручно минулі роки відварити більшу кількість чорносливу, відділити кісточки...і в залежності від кінцевого вигляду страви - попакувати в маленькі пакетики і в морозилку. Переваги: 1. точно не зіпсується (якщо не правильне зберігання) 2. Завжди під рукою..тільки розморизити і до десерту, випічки, напоїв і т.д. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 8 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2017 А сколько по времени отваривать чернослив, чтобы вытянуть косточку и не переварить его? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 8 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2017 Значить так, як я роблю 1. Залив чорнослив холодною водою хв на 10..промив, злив 2. Знову залив холодною водою..знову промив і злив 3. Поставив на невеликий вогонь...закипятив, проварив 2-3хв. Злив...охолодив...можна обчистити мякоть і споживати Добавлено через 1 минуту А так чорнослив зберігати в банках в прохолодному сухому приміщенні з однаковою температурою (в мене в цоколі круглий рік +4+6, там і зберігаю) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз