Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нестандартне "заскленння" високої лоджії

wow4yk

Рекомендовані повідомлення

Далее можете укрыть щель плиточным внутренним уголком на жидкие гвозди,срезается задняя часть и у Вас аккуратный стык.

Там де вже вилізла тріщина , то короїд був точно в рівень з рамою вікна, а з другої сторони, якщо уважно придивтись на фото, то є ділянка де короїд на 1см "випирає" - не думаю що з цієї сторони можна обійтись кутником для плитки.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...

Розковиряли стики короїду рами вікна. Навіть збоку, де ще не було тріщини, картина була невтішна - горе майстри завернули халтурно штукатурну сітку на стику, так по ній короїд і пішов, а під ним порожнини.

Кортше розковиряли, напіхали туди рідких цвяхів, пристинули. А потім на стик , як і планував, наклеїли пінопластові молдінги на якийсь клей для пінопласту для зовнішнього використання - вхопив шивдко і потужно. Пофарбували молдінги розовою фасадною фарбою, яка по досвіду має вигоріти на сонці і стати такою ж блідою як і решта фасаду.

IMG_5625_S.thumb.jpg.b0f990149525497ecbbc4b98305e9efa.jpgIMG_5623_S.thumb.jpg.083dfa3aa9054f960715e47014adc7ae.jpgIMG_5622_S.thumb.jpg.f6c920fd7ddc396927c34d004172b29e.jpg

Надіюсь пару років протяне, а там видно буде. Головне що загрметизували стики - зупинили подальше відслоєння короїду, ну і трішки відсунули торці рами в "теплішу зону".

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 рік потому...
"Верхня" частинка - це полуичлось невеличке горище (3.5х1х1.35м ДхШхВ). Перекриття на рівні стику вікна і верхньої частини закритої сендвічем. В перектриття вставлена дахова драбина. Як результат - часто дуже потрібна в квартирах кладовка-горище, для всякого домашнього "хламу".

 

А хламу і дійсно туди багато влазить

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...