InSAn Опубліковано: 17 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2008 Тема создана только для отметок, кто будет и в каком количестве. Возьмете/не везьмете - обсуждается в другой теме. Пример постинга: Я + х Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 17 грудня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2008 Я + 2 (жена, дочь) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firecode Опубліковано: 17 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2008 плюс один, минимум Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 17 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2008 плюс 1 минимум Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KROMIDO Line Опубліковано: 17 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2008 +1 точно (возможно будет +2)... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 18 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2008 +2 точно будем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
scorpp Опубліковано: 18 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2008 +2 Лишь не форс-мажор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 +2.Я с партнёром по производственной части Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 +1 если кто-то подкинет, обе машинки на ремонте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Azimut Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 + 1 (если всё сложится с вопросом "упасть на хвост") Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kot_zlovred Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 Я тоже постараюсь, если ктото подкинет...... Я с вишневого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KROMIDO Line Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 Ребята, сорри, я -1! Заболело... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana2007 Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 А еще не позно к Вам присоединиться, я + 1 муж? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 19 грудня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 А еще не позно к Вам присоединиться, я + 1 муж? Не поздно ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana2007 Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 Не поздно ;) Спасибки, тогда завтра будем. Т.к. первый раз едем на такую встречу, не подскажете, что брать с собой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Наталья Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 +1(возможно 2) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 19 грудня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 Спасибки, тогда завтра будем. Т.к. первый раз едем на такую встречу, не подскажете, что брать с собой? Все вопросы (и ответы) - в соседней ветке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LaRsoN Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 Мы, к сожалению, не будем. У нас завтра образцово-показательная попойка%). Хорошего и плодотворного времяпрепроваждения ВАМ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мария Кле Опубліковано: 19 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2008 и мы -2... у нас празднование новоселья с гостями, которые могут токо в эту субботу... хорошо вам посидеть! очень надеялась до последнего отбрыкаться - не вышло.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
scorpp Опубліковано: 20 грудня 2008 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2008 -2. Думал погода хоть сегодня изменится Гаражный кооператив несколько спусков и подъемов - сплошной лед. Не могу выехать 2 суток. Таки форс-мажор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз