Andriy_lviv Опубліковано: 15 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2018 Доброго дня. Врізаю дзеркало у плитку. Як би майстри не намагались, не вдається їм зробити рівну горизонталь внизу. Або збоку завалюється горизонталь, або всередині не рівно. У мене виникла ідея прикрити горизонталь чимось декоративним. Якимось кутником? Хто що порадить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 15 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2018 Хто що порадить? Поличкою прикрити? PS: Думаю, що якщо там буде не тонкий шов, то через тиждень Ви перестанете бачити цю нерівність і без декорації 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 15 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2018 Доброго дня. Врізаю дзеркало у плитку. Як би майстри не намагались, не вдається їм зробити рівну горизонталь внизу. Або збоку завалюється горизонталь, або всередині не рівно. У мене виникла ідея прикрити горизонталь чимось декоративним. Якимось кутником? Хто що порадить? Судя по виду уровня - вряд-ли у них получится. Если прикрыть - то можно декоративным молдингом ( есть в Эпицентре) . Ещё я бы посоветовал Вам найти в этом разделе тему о зеркале в плитке , там есть некоторые нюансы. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 15 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2018 Такие вещи не делаются по "бульке"-пузырьковому уровню,только по лазеру.Ну и само зеркало надо садить на спец клея для зеркал,которые не разьедают амальгаму. Само фото засранного дешёвого уровня это показатель качества работ мастеров или точно такого же отношения заказчика к приёмке работ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 15 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 липня 2018 Якщо чесно, досвіду у цьому не маю. А майстер, як виявилось, жопорукий. У мене 2 дзеркала врізні, отже маю дві проблеми по горизонталі. Виручайте...які у мене варіанти? Дзеркала вирішані і чекають встановлення... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2018 Ну почему сразу жопорукий. Он просто это не умеет делать. Да и инструмента это сделать у него просто нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 22 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2018 Штукатурка маячная нормальная и все дела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 12 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2018 Штукатурка маячная нормальная и все дела. Вдалось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPClientOM Опубліковано: 12 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2018 Я такое у себя делал лет 10 назад, там был ремонт в стиле хай так. В общем, щеляки между зеркалом и плиткой затёр затиркой, той же которой и плитку затирали, - полёт нормальный Об одном пожалел, надо было под зеркало вколхозить подогрев какой-то. Если набрать горячую ванну, зеркала запотевают намертво, и в них ничо не видно.... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marina__S Опубліковано: 18 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2018 Подскажите, хочу, зеркало в уровень с плиткой вставить, сколько миллиметров нужно на клей запасных оставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 18 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2018 Там особого запаса и не нужно. Укладывайте плитку как обычно. Установщики зеркала своим клеем уровень подгоняют Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 18 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2018 Там особого запаса и не нужно. Укладывайте плитку как обычно. Установщики зеркала своим клеем уровень подгоняют Зеркало 4 мм, плитка 8 мм+ толщина клея! Мы протягивали плиточным клеем чуть меньше. Делали зазор 1-2 мм. Но 8-10 мм, это зеркало на ляпухах! Я посчитал что это занадто! Но может вы и правы и с моей стороны была перестраховка! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gingko Опубліковано: 22 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2018 Я такое у себя делал лет 10 назад, там был ремонт в стиле хай так. В общем, щеляки между зеркалом и плиткой затёр затиркой, той же которой и плитку затирали, - полёт нормальный Об одном пожалел, надо было под зеркало вколхозить подогрев какой-то. Если набрать горячую ванну, зеркала запотевают намертво, и в них ничо не видно.... дак и обычное повешенное с зазором на стену запотевает - нормальное явление, чтоб еще подогревом заморачиваться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2018 Такие вещи не делаются по "бульке"-пузырьковому уровню,только по лазеру.Ну и само зеркало надо садить на спец клея для зеркал,которые не разьедают амальгаму. Само фото засранного дешёвого уровня это показатель качества работ мастеров или точно такого же отношения заказчика к приёмке работ. А на що правильно вклеювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 30 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2018 А вот заходите в Эпицентр и там сзади ГК профилей есть полки с клеями и герметиками,на них стоят тубы разных производителей и на клеях для зеркал так и пишется "Клей для зеркала". Добавлю ещё один нюанс,оплаченный из личного кармана.Как всем известно зеркала в стене нельзя жестко фиксировать,они должны иметь люфт.На одном из объектов форумчанка в категорической форме заставила моего плиточника зафуговать стык зеркала и плитки.Зеркало было над умывальником,конечно же при первом серьёзном включении горячей воды оно треснуло.Нам была выставлена предьява "почему не настояли и не переубедили",плиточник пошёл в глубокий отказ -я ей говорил что так нельзя!,по итогам прораб Вася (кто не знает -это я) чтобы не усугублять ситуацию оплатил стоимость нового зеркала и работ по демонтажу-монтажу. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 30 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2018 Дабы не плодить новых тем, спрошу в этой. Есть душевая из плитки, надо повесить внутри зеркало. Думаю цельный лист посадить на герметик прямо на плитку. Какой герметик лучше для этого использовать? Есть ли "подводные камни" в этом процессе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 30 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2018 Какой герметик лучше для этого использовать? Есть ли "подводные камни" в этом процессе? Читайте предыдущий пост. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RapidX Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Дабы не плодить новых тем, спрошу в этой. Есть душевая из плитки, надо повесить внутри зеркало. Думаю цельный лист посадить на герметик прямо на плитку. Какой герметик лучше для этого использовать? Есть ли "подводные камни" в этом процессе? Основное - не уксусные герметики. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СигурниВивер Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 скажу за свои зеркала - всегда на всех зеркалах с обратной стороны клеил защитную пленку (обычный оракал пленка "под дерево" или рекламные плакаты). Мыльная вода, скребок и 10 минут времени. через час пленку не отдерешь. Однажды зеркало 600х1200 разбил, оно осталось висеть на своих креплениях. На такую пленку можно любой клей/герметик 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДайтеДва Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 скажу за свои зеркала - всегда на всех зеркалах с обратной стороны клеил защитную пленку (обычный оракал пленка "под дерево" или рекламные плакаты). Мыльная вода, скребок и 10 минут времени. через час пленку не отдерешь. Однажды зеркало 600х1200 разбил, оно осталось висеть на своих креплениях. На такую пленку можно любой клей/герметик скребок в смысле чтоб выгнять воздух? А вообще спасибо за идею, возьму в копилку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СигурниВивер Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 скребок в смысле чтоб выгнять воздух? А вообще спасибо за идею, возьму в копилку. да, резиновый из Эпицентра за 13 грн 27.ua/ua/shop/shpatel-malyarnyy-90-.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 скребок в смысле чтоб выгнять воздух? А вообще спасибо за идею, возьму в копилку. Любой пластиковой карточкой! Идеально и не повреждаете пленку. Вы выгоняете не только воздух а мвльный раствор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 На такую пленку можно любой клей/герметик Зеркало крепили только на герметик или были и другие точки крепления? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 Об одном пожалел, надо было под зеркало вколхозить подогрев какой-то. Если набрать горячую ванну, зеркала запотевают намертво, и в них ничо не видно.... Я тоже врізав років 6 назад дзеркало. Таких проблем як у автора небуло, тому що плитку не підрізав у внутрішніх кутах (це помоєму взагалі краще робити на спец порізці типу гідроабразивної, а не болгаркою на коліні) А запотіває через відсутність вентиляції. Стояв 150 вентилятор - ніякого запотівання небуло. Жінка сказала що він їй дує - я відключив. Відразу стало запотівати намертво. Дзеркало клеїлось на клей для дзеркал. по периметру фугувалось фугою. Наразі 6 років пройшло, політ нормальний, як нове. Добавлено через 6 минут На одном из объектов форумчанка в категорической форме заставила моего плиточника зафуговать стык зеркала и плитки в мене так вже 6 років (див попередній пост). Навіть не порахую скільки гарячих ванн було вже набрано ))) В брата 2 роки назад точно так само зробили. Поки що теж політ ОК. Дзеркало замовляв на нашій склонарізці, брав якесь там спеціальне для ванн, там ззаду спец покриття. Загалом воно копійки коштувало. Можливо там є нюанс по терміну вклейки. Ми вклеювали десь аж через місяць після плиточних робіт (якось так получилось). Добавлено через 5 минут Там особого запаса и не нужно. Укладывайте плитку как обычно. Установщики зеркала своим клеем уровень подгоняют Навряд чи підгонять. В мене після плитки ставили ще маяки самі мінімальні і заштукатурили. І тоді вже дзеркало на клей. Там того зеркального клею ціла фігня. Кілька мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 25 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2018 Хтось клеїв дзеркало на темне скло ? Хочу зробити типу дзеркало в рамці, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз