Dark Опубліковано: 4 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2021 С женщиной, готов про....ть! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 Слыш, Корейко, пили гири, хорош кляньчить, купи наконец себе уже вел Здесь не подают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 5 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 www.olx.ua/d/obyavlenie/b-u-velosiped-ukraina-IDKYmXE.htmlhttps://www.olx.ua/d/obyavlenie/b-u-velosiped-ukraina-IDKYmXE.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 5 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 хорош кляньчить, купи наконец себе уже вел Здесь не подают Я не клянчу, а приму в дар! купи наконец себе уже вел Не хочу лишать хороших людей удовольствия - подарить мне лучший в мире велосипед "Украина"! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RU$L Опубліковано: 6 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2021 По моему проще принять в дар кинескопный монитор . лично я таких два подарил . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 7 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2021 По моему проще принять в дар кинескопный монитор . Я не ищу легких путей. лично я таких два подарил . Еще остались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RU$L Опубліковано: 7 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2021 Еще остались? Не , кончились . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 8 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2021 а ну да, забув -спиці теж лайно ще те було . Все відносно. Для пугача те що треба) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 11 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2021 Не , кончились . А у меня еще есть. А не знаете, какое им можно найти применение на сегодняшний день? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 12 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2021 А не знаете, какое им можно найти применение на сегодняшний день? Как вариант, можно с монитором сделать такое Глупо, но креативно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RU$L Опубліковано: 22 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2021 А не знаете, какое им можно найти применение на сегодняшний день? Можно собрать дешевый компютер для дачи , из всякого Б/У-шного барахла , если украдут , - то не жалко . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 25 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2021 Можно собрать дешевый компютер для дачи , из всякого Б/У-шного барахла , если украдут , - то не жалко . Вы издеваетесь? Зачем мне портить глаза об это г***о, когда я могу с собой на дачу взять ноутбук? Я вижу только одно ему применение - использовать, как предмет для метания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз