nikon Опубліковано: 23 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2008 Во, наконец-то... пробная... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 23 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2008 Во, наконец-то... пробная... А как быть тем, у кого машина черного цвета? %) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firecode Опубліковано: 23 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2008 Леша, на наклейках должен быть четко читаемый адрес: www.stroimdom.com.ua , что бы проезджающие люди смогли запомнить, это крайне важно ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 23 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2008 Ага, я Леше в асе сказал - есть а-фигенный путь раскрутки - ночью, все машины в городе, облепить наклейками :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 23 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2008 Опа, Леша, надо на тебя набег совершить! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 23 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2008 Опа, Леша, надо на тебя набег совершить!Жека! За меня ему, тож отомсти - забери все наклейки и выпей, у них весь томатный сок , единоличник, Он, во хто он на сам-деле . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 23 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2008 Жека! За меня ему, тож отомсти - забери все наклейки и выпей, у них весь томатный сок , единоличник, Он, во хто он на сам-деле . А че, у него много томатного сока? Я же его обажаю! Тогда уже выхожу!=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 26 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2008 Хачу наклейку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 26 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2008 Леша, на наклейках должен быть четко читаемый адрес: www.stroimdom.com.ua , что бы проезджающие люди смогли запомнить, это крайне важно ! Саня, ну давай макет Я сделал из принятого логотипа. Есть еще вариант с горизонтальным расположением надписи. Сфоткаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 26 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2008 А как быть тем, у кого машина черного цвета? %) на стекло. фон прозрачный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 26 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2008 на стекло. фон прозрачный Стекла тонированные ИМХО, надо два варианта - на втором вместо черного использовать белый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 26 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2008 Стекла тонированные ИМХО, надо два варианта - на втором вместо черного использовать белый. придется растонировать по такому поводу :D:D шутю. можно и на фоне сделать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 27 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2008 Саня, Firecode! Так шо наклейка не гадицца?? Давай народ нервничает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firecode Опубліковано: 30 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2008 Саня, Firecode! Так шо наклейка не гадицца?? Давай народ нервничает Не годицца, переделываю но согласовывать бум все хором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 2 вересня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2008 Не годицца, переделываю но согласовывать бум все хором ну?! смотри.. я скоро отчаливаю на моря Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 4 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2008 ну?! смотри.. я скоро отчаливаю на моря тааак, какие моря? админ должен работать без отдыха%) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 4 вересня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2008 тааак, какие моря? админ должен работать без отдыха%) Та шото я уже заработался :D Надо полежать чуть-чуть Токо шото моря подорожали блин %) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз