Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

loader

Пользователи
  • Публікації

    5 930
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Востаннє loader виграв 24 липня

Публікації loader були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

loader's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

10,5 к

Репутація

  1. Зовсім не вскрилась консерва. "погиб за ермака". Вона ще більш ***анута ніж я думав.
  2. Верховна рада повинна вирішувати проблеми Армії. Натомість вона дуже млява. Фактично відпрацьовує якісь замовлення, щось латає, відстає на 10 кроків. Відїбатись таке собі, бо війна втягнула все суспільство. В армії вчорашні цивільні, а керують здебільшого кадрові, це створює масу проблем. Одні вірять що їх болото святе, інші бачили альтернативи.
  3. не вважаю себе високодуховним, але прямо явне лайно куштувати і причмокувати теж не звик. вибрали - ну я не піддаю сумніву, що це лайно користувалось, а може і користується попитом. в 25 ще такі були в близькому колі навіть, в 35 вже не було. Умовно січень 2015 року, тут ти допомагаєш військовим в госпіталі, плетеш сітки, купуєш дрони, на фронті жара по тим міркам, а ввечері включаєш це лайно де передвігают граніци чи свати? Як це може бути нормально?
  4. + завжди зневажав цю "творчість для кретинів" Особливо як випадково побачив їх зйомки десь +- в 2004....
  5. Ти це пишеш військовому? Остаточно йобнувся?
  6. Тут формально не було бронювання. Хоча ситуація коли маса блогерів вільно катає закордон, знімають ролики, військових призивають робити передачу на армія фм чи давати концерти, а при цьому простого механізму для оборонних виробництв немає - дикість. Крім того такі сценарії змушують задумуватись. В того чувака хоч оф робота була і високий шанс що висмикнуть через розголос. А коли ти просто піратом преш дрони облітувати - ніхто не поздоровить з днем народження...)))
  7. Про що взагалі срач, на той момент мінські зробили перемир'я, забезпечили мирне життя, відкриті кордони, юридично ми ні від чого не відмовились, це не документ ратифікований радою і тп. Більш того ми закріпили в Конституцію рух в НАТО вже після них. Це ж прості факти. Тому всі ваші аргументи будемо дивитись коли/якщо буде новий договір, чого на горизонті і близько немає. Заодно і його виконання порівняємо і втрати після його підписання і тп. Правда питання чи доживемо до того часу. Особливо крінжово читати про ***ові мінські від підарів які Не воювали. В тч Не воювали за свою землю. А піджали хвости і зїбали. Верх лицемірства, сам не піду, але давайте вперед вперед.
  8. Це толочать в ступі вже скоро рік, півроку точно. Кому воно треба коли такі потоки Я можу зрозуміти військових які проти, бо без терміну служби це крінж. А з іншої сторони - поки вони його введуть ми втратимо левову частку економіки виїхавшими, а також маса коштів піде в кишені підарами на всіх рівнях, які одноразово відкупляться. Ну а ті що лишаться ще подумають чи варто в це вписуватись.
  9. З описаного має бути трибунал. Якщо в тебе є точка яка генерить ворогу такі втрати то який сенс щось змінювати. Її навпаки не можна займати ні під яким соусом.
  10. 25 грудня 2018 року в інтерв’ю Дмитру Гордону Зеленський на запитання, чи потрібні ми НАТО відповів: «Моя думка: я ніколи не ходжу в гості, коли мене не кличуть. Не хочу відчувати себе ущербним. Не хочу відчувати себе другого сорту. Розумію, я домовлюся з НАТО, якщо це можливо. Хоча там такі умови. В нас війна на території, а це вже одна з умов, коли ми не можемо вступити в Альянс». Також раніше він критикував ініціативу закріпити у Конституції курс на євроатлантичну інтеграцію. «У мене питання по НАТО. Ми знаємо, що таке НАТО. Ввійдуть війська, і ми будемо захищені від агресора. Так іди, домовся тихо. Кому потрібні твої плакати? Кому потрібно в Конституції чи де закріпити? Я не розумію… Ви дипломати чи х*р зна хто?»,–- говорив Зеленський. 18 квітня 2019 року одразу після першого туру президентських виборів в інтерв’ю РБК Зеленський заявив, що у НАТО треба вступати тільки тоді, коли підтримка всередині країни сягатиме 80%. «Якщо ви поговорите з європейцями… Вони вступали в НАТО точно в той момент, коли знали, що дуже великий відсоток. В деяких країнах, там 80% було за. Тому що вам потрібно об’єднувати країну». 7 квітня 2019 року в ефірі ТРК «Україна» Зеленський заявив: «Для того, щоб вступити до НАТО ... ми повинні людям пояснити, що це. Що це не якийсь алігатор, який хоче проковтнути нас, Україну, що це дійсно безпека країни. НАТО обов'язково має бути через референдум». Цю тезу він підтвердив і в програмі «Сніданок з 1+1» 5 червня 2019 року вже у статусі обраного президента України: «Коли українці будуть всі готові, ми обов’язково винесемо це питання на референдум». Перед грудневим самітом НАТО у Лондоні попередник Зеленського – Петро Порошенко – закликав владу звернутися до Альянсу щодо отримання ПДЧ. «Добровільна відмова від ПДЧ виглядає як самозречення перспективи членства. Як небажання дратувати Путіна. Як страх брати на себе відповідальність за реалізацію складного завдання. Дуже важливо подати сигнал нашим партнерам: нова влада підтримує курс на членство в НАТО, розпочатий раніше. Що це є консолідованою позицією - президента, уряду і парламенту. Влади й опозиції. І головне - суспільства», – зазначив Порошенко. Він запропонував голові Верховної Ради уповноважити разом з президентом підписати звернення до Північно-Атлантичної Ради із заявою про підтвердження наміру України отримати ПДЧ. Однак керівництво Міноборони та МЗС, у відповідь на ініціативу Порошенка заявили, що вважають недоцільним подавати заявку на надання Україні ПДЧ на Саміті Альянсу в Лондоні. Відповідні заяви зробили міністр оборони Олексій Загороднюк і заступник голови МЗС Єгор Божок під час візиту до штаб-квартири НАТО 25 жовтня 2019 року.
  11. Так це проблема чия буде? Хто буде без співробітників?) Ця влада думає що може комусь підісрати постійно. Ну хай думає.
  12. Молодець, іди з'їж цукерку.
  13. Символізм ситуації в тому, що ОП опинився в ситуації попередників, де треба знайти можливість вступити в НАТО швидко, щоб хоча б зафіксувати збитки. В то НАТО з якого глузували в слузі народа. Від вступу в яке дефакто відмовились в 2019. Ну а ми з ними в одному човні. Тому топити їх не можна.
  14. Ну я особисто вихожу з інтересів держави. Очевидно, що багато хто мінімізує податки, це ж не тільки в нас так. Тому якщо треба більше грошей, то резонно поступово підвищувати податки, в тч для спрощенців, додати 1-2%. Доречі може хто пояснить якого хя на початку війни робили податок 2% для спрощенців? Цим скористались якраз ці відмивали. Але логіки переводити всіх без розбору на загальну не бачу: коли так діють підозрюю єдине бажання що виникає це хй вам. І саме цікаве, що цей хй легше всього зроблять саме крупні контори, у яких штат бухгалтерів і юристів. А мілких як за звичай нагнуть. А з чого виходять ці клоуни гетманцеви? Виглядає так що це просто підрив певної стабільної сфери. Бо з рештою все ляже знову на громадян.
×
×
  • Створити...