Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SergiyUA

Пользователи
  • Публікації

    2 009
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    18

Востаннє SergiyUA виграв 2 лютого

Публікації SergiyUA були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Род занятий
    Зам директора по чуткости.
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

6 595 переглядів профілю

SergiyUA's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • 500 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

4,4 к

Репутація

  1. Власти Большесолдатского района Курской области сообщили, что начали собирать заявки на эвакуацию от местных жителей. Кто хочет, тот может остаться с украинцами.
  2. Глава приграничного района пожаловался на провокацию ВСУ: "Зашли в село – и вышли. А мы только вышиванки успели надеть..."
  3. Однажды под Курском (на основе реальных событий) ssstwitter.com_1723234526435.mp4
  4. В аэропорту Анкары состоялся обмен 26 заключенными между рф и США, сообщает в прямом эфире турецкий телеканал NTV.
  5. Верховный лидер Ирана Али Хаменеи приказал нанести прямой удар по Израилю в ответ на убийство главы политбюро ХАМАС Хании, пишет New York Times со ссылкой на источники.
  6. наконец-то правильная квалификация содеянного Служба безпеки та Національна поліція затримали у Вінниці агента фсб, який намагався спалити одну з адмінбудівель ТЦК на території регіону. Контррозвідники СБУ затримали зловмисника «по гарячих слідах» після того як він кинув «коктейль Молотова» у стіну військкомату та відзняв загоряння на камеру власного телефону. За даними слідства, фігурантом виявився 17-річний мешканець Одеси, який навесні цього року потрапив у поле зору фсб через пошуки швидкого заробітку в інтернеті. На одному з таких сайтів молодик виклав своє резюме, на яке відповів представник російської спецслужби. За гроші він запропонував одеситу вчиняти підпали об’єктів військової інфраструктури та автомобілів українських захисників. Після «тестових» завдань у вигляді фотофіксації локацій Сил оборони у портовому місті окупанти «відрядили» свого поплічника на Вінниччину. Там диверсант мав підпалити будівлю ТЦК. Після цього завдання диверсант мав продовжити серію підпалів на території Житомира. Під час обшуків у фігуранта вилучено саморобну запалювальну суміш та мобільний телефон, який він використовував для фільмування злочину та спілкування з агресором. На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 113 Кримінального кодексу України (диверсія, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.
  7. Последние фото главаря ХАМАСа Исмаила Ханийи вместе с новым президентом Ирана Масудом Пезешкианом в Тегеране. Ханийя был уничтожен прямо в своей постели, несмотря на охрану. Его ликвидация именно в Тегеране, а не в другом месте, является прямым сигналом лидерам Ирана, что они уязвимы. То, что они находятся у себя дома, не является для них щитом и гарантией.
  8. Пока такой нормы в украинском законодательстве нет. Как в своё время все добробаты и отдельные лица, дававшие отпор захватчикам, были вне правового поля. К слову, в 2014 году довелось консультировать одного из донецких форумчан на тему применения собственного нарезного оружия по оккупантам.
  9. Как солдат - нет, нельзя. Так гласит Женевская конвенция. А вот вражескими диверсантами - да, можно. К слову, на диверсантов Женевская конвенция НЕ распространяется.
  10. В Одессе СБУ повязало целую банду поджигателей. Шесть рыл от 18 до 24 лет. © Наразі всім шістьом фігурантам повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань). Зловмисники перебувають під вартою. Їм загрожує до 8 років тюрми.
  11. Это вы ещё не пытались произнести Peugeot...☺️
  12. Угу... При этом быть вхожим в любые "высокие кабинеты" и иметь допуск к серьёзным документам.
×
×
  • Створити...