Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sergio

Пользователи
  • Публікації

    7 878
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Востаннє sergio виграв 30 червня

Публікації sergio були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Откуда
    г.Львов

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

sergio's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

8,2 к

Репутація

  1. Таки треба вчити. Курс гривні до лека 1грн=2.22 лека Перше супермаркет Планета(Саранда), друге АшанСокільники(Львів) 🤦‍♂️🤷‍♂️😳
  2. Я ту тему, ще в перших класах прозавав. Малий займався років п'ять додатково з вчителькою з англійської зі школи. Потім перевели в сьомий клас і іншу (спецанглійську школу) і там в нього стало 4 бали з англійської. І так два роки поспіль. Короче завів його на курси, там тесианули. Майже. Направили на А1. Рік ходив на одні курси, але якраз війна почалась, Короче напівхалтурний онлайн. Потім перевів на інші, якось НМТ на 148 витягнув.Як вже писав, зато в іншій підгрупі в класі малого завдяки хорошій вчительці, діти з англійської понабрали по +170 балів. Загалом, якщо порахувати видатки на додаткову позашкільні освіту по двом дітям за 11 класів там мабуть з півтора Ланоса з салона пішло, а з врахуванням бензина всі два. А про свій змарнований час взагалі мовчу.
  3. Нам вже не треба. Математику на 155 склав. Саме цікаве, що на ІТ бюджет в полутеху прохідний бал різко падає. 21-го року був 187, минулого 166. Цього року може бути, ще нижче. Хлопців вивозять. Я розумію, що закордоном ту вишку не потягу. Тут навіть платне, 52 кг рік запросто. Єдине, що боюсь,, як буде проходити навчальний процес, якщо така дупа з анергетикою. А восени, можуть ще по підстанціях насипали.
  4. Ну я ще коли в поляка вджоьував в 95-му році за 0,5$ за годину, то він їздив на заробітки до Німеччини де працював за 10 марок(7$) за годину.
  5. Коли відкривєш зошит з математики, а там за урок чверть сторінки написано, причому розгляд нової теми. На моє здивування малий відповідає, що пів урока доробляти домашку, бо мало хто зробив. 🤦‍♂️А перед тим вчителька теж супер була. За два поки жодного разу не викликала малого до дошка. Короче мала декілька відмінниць, як з по черзі викликала. А вже в 11-му класі якась мамяння на батьківські зборах проговорилась, коли зайшла мова за репетиторів до НМТ, що будуть брати туж шкільну вчительку з математики, бо її дитина вже давно з нею займається. Пи. Си. Ще офіційного звіту по НМТ немає, але вже десь проскакувала інфа, що 30% не склали математику. При тому,, щоб набрати прохідний бал достатньо було зробити 6 завдань з 22, по рівню складності не вище 8-го класу.
  6. Ок. Поки не буду скаргу модеру писати на мат і образу. Люблю дивитися, як ви слиною захлинаєтесь. 😎
  7. В мене зі світлом тут все пучком. 💪
  8. Дейч марки. Наскільки пам'ятаю перед введенням євро було щось 70 центів за одну марку.
  9. Ви просто мабуть не зітнулись зі всією глибиною дупи української освіти. 😏 Пи. Си Ви говорите точно, як в вчителі в ФБ в коментах під статейками про освіту. Де, щось напишеш, що вони ніфіга не вчать, налітає купа вчмтельок, клімактеричного віку і пишуть які учні цілими уроками ьавляться в телефонах і кладуть болт на вчителів. Є така цікава штука, як звіти по ЗНО/НМТ з рейтингами шкіл. Так наприклад там в першій десятці по Україні по результатам з англійської знаходиться якась сільська школа. Причому з інших предметів результат в рейтингу її нема. Тобто можна зробити висновок, що їм фартануло з вчителем.
  10. Та я вже на своїй шкірі відчув, як вчителі сумлінно заробляють в держави. Що змушений за рік 60 кг на репетиторів видати.
  11. А при чому тут навчання в ВУЗах російською мовою, якщо в мене по татовій лінії бабця з Рибінська, а дідо з Устюжни(Вологодської губернії) приїхали до Львова в 46-му році. Зауважу не на місце українців яких у Львові до війни було менше третини, а поляків які виїхали до Великої Польщі зі всходнів кресів. Саме цікаве, що 95-мк році їздив до Польщі на заробітки. В бабці була подружка, а внеї знайомa у Варшаві. Як потім вияснилось народжена у Львові в 26 році. Її батьки вивезли до Польщі після окупації. Коли з'явився інтернет випадкова навіть знайшов про неї: audiohistoria.pl/nagranie/3246-ahm_2000/
  12. Я че-то не сомневался, что приблизительно так и будет:
  13. Зато там драники отменные👍
×
×
  • Створити...