Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Evgenich

Пользователи
  • Публікації

    3 399
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    12

Востаннє Evgenich виграв 27 липня

Публікації Evgenich були найпопулярнішими!

2 підписника

Про Evgenich

  • День народження 06.12.79

Персональная информация

  • Имя
    Евгений
  • Откуда
    Киев
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

20 629 переглядів профілю

Evgenich's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

5,6 к

Репутація

  1. Ви коли піч розпалюєте, ви теж туди все підряд кидаєте? Так і цей персонаж топить, але накидує все підряд без розбору, правда, не правда, фейк, чи просто якусь дичину. А в чому суть постійних новин у військовій сфері? Чи у вас, як у більшості, не має 100500+ каналів, де ті новини з'являються раніше? Це ж банально спам якийсь. Хочеться топити за Україну, хай іде в армію, або волонтерить (тільки не заставляйте мене шукать пости 1,5 річної давності, де він пояснював чому не робить не те, не інше). Знаєте, я поважаю будь якого українця, хто дійсно топить за Україну. Але тут вибачте, на поверхні просто повна неосвіченість та відсутність здорового глузду. А ще прям такий маніакальне бажання змішати з гівном пороха. Чи він мені подобається? Ні разу. Та якщо ви маєте критичне міркування і здоровий глузд, то маєте бачити окрім очевидних пройобів, ще і очевидні заслуги, бо вони є. Та що вже казати про аналітику минулого, коли цей тип на повних щах всім нам доказує як квітне наша економіка і збільшуються ЗП. То хто він після цього? В підсумках. Може він і патріот, і любить Україну (на відміну від інших), може він щиро хоче просувати проукраїнський наратив. Але якщо ти нічого не робиш, крім язиком молоти (та і то, абсолютно не якісно і не продуктивно); якщо ти не бачиш і не сприймаєш здорову критику; якщо ти просто заперечуєш очевидні речі, то хто ти після цього? P.S. а з приводу кантона я з вами повністю згоден, адже він значно шкідливіший організм, він реально шкоду приносить, на відміну від 7351, бо не тупий і робить це навмисно (вводить в оману, або намагається, видаючи своє бачення за факти/істину, що насправді не відповідає дійсності).
  2. Можна, ще і не таку можна нести дичиниу. Просто ми маємо справу з ідіотом. Нехай тут пише, аби не зашкодив нікому.
  3. У рабзії з Сирією теж не має. Сьогодні це не принципово.
  4. Стернеко... хм, отморозок. Як добре що він правильний отморозок. Я за нього голосуватиму! Важкі часи, важкі рішення (с).
  5. Ні, ти не росяньский, не український, та не будь який військовий злочинець. Ти просто старий пердун, який досі не може укласти в своїй голові, чого ж більше хочеться. Чи щоб прогнози свої здійснились? (а я казав); чи вишиванку натягнути, при тому всіх хто не поділяє твою думку називати "вишиватами". Скажу тобі як є. За "вишивату" просто в'єбу, оскільки це пряма, неприхована ненавість, щодо національної свідомості. Для мене вишиванка - символ української самоідентичності. То іди ти Haxуй зі своєю доктриною.
  6. Хто з вас гнида, то ще питання. Він то простий невіглас, а от судячи по твоїм постам "всюди зрада" і відношенню до вишиванки, то гнида як раз ти.
  7. Зрозумій правильно. У нас біда, загальний ***ець. Люди бідніють, ЗП маленька. Ну об'єктивно жопа. Ще раз наголошую, що об'єктивний фактор цього піздецю - війна. А що ти намагаєшся довести? Що ЗП середня зростає? І жити становиться краще? Вибач друже (ні), ти - дібіл.
  8. Бля, ну це як би береться із життя, із того, що бачу, з чим стикаюсь. Ну да, воно іноді розходиться з... телевізором? не знаю, звідки ви черпаєте інформацію. P.S. Серед моїх підлеглих, хіба що днівальний по колоні та по КПП, ну може ще наряд по їдальні.
  9. Я просто викладаю факти, а не захищаю когось. Просто усвідомте, що є така річ як реальність, а не навалювати про то, що "все идет по плану" - то не для нас.
  10. Ну то що я "дурень", я згоден. Бо проміняв своє цивільне життя с ЗП від 2 до 4-х кк$ в місяць на зп військового (певний час получав по 100 кк + грн, коли на передку був). Деб ти був зараз, як би не такі як я дурні?
  11. Оце хреновий показник, якщо чесно. Справедливо було б перерахувати з урахуванням внутрішньої + всесвітньої інфляції стосовно того ж долара. Я розумію, чого показник хреновий, бо головний фактор це війна. Але не розумію, чим тут хизуватись? Додам, що в реальному секторі (до 2022) ЗП були значно вижче за статистику. І тільки завдяки високим виплатам за бойові, які в ПФ рахуються як ЗП, середня ЗП така. Але і така точно не є чимось таким, щоб хизуватись.
  12. Ой ладно, ще і як входить. У нас заступник командира з МПЗ прям тільки тим і займається, проктологією та анальним сексом. Просто кажучи всіх весь час дістає за всяку х..ню та єбе. 😕
  13. Але є форумчани, хоч і не багато, хто таки наважився відправитись на фронт. Що ви їим відповісте? Та і питання некоректне. Що значить готов вмерти? Готов ризикнути життям заради майбутнього України як держави і мирного життя своїх дітей? Так, є тут такі, я сам до них відношусь. А ставити питання типу: от ти загинеш, і то буде ціна визволення Луганську - це навмисне (або ні) викривлення дійсності. Ніхто не хоче вмирати. У військових задача знищити ворога, а не покласти життя на вівтар. То що ця задача пов'язана з ризиком для життя, це безперечно. Але тоді і їздити на авто можна так сформулювати: чи готові ви загинути, аби дістатись до потрібного місця швидше, ніж пішки?
  14. Я теж не розумію, отой весь двіж з приводу перемовин. Кулєба, Трамп, Сі ... Невже люди досі не усвідомили, що ***лу не потрібен мир, мир для нього погано. Йому потрібна війна. Я не виключаю коротке перемир'я (типу він погодиться на мир, але порушить його як тільки відчує що готовий продовжувати). От нахуа ***лу мир? Щоб вирішувати внутрішні проблеми? Пффф... А що робити з оголтілим власним населенням? Куди спрямувати наслідки десятиріч "грамотної політики"? Тож мира при ***лу не буде, хто б там на що не сподівався. Мир для нього - це його смерть.
  15. Опитування весь час проводяться, просто слухавку не треба кидати, як тільки чуєте про опитування.
×
×
  • Створити...